“Korlátok nélkül”

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREK INFOKOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESÍTÉSE TOBORZÓNAP.

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége a Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló Korlátok nélkül c. pályázata keretében országosan 600 súlyosan mozgáskorlátozott személy infokommunikációs akadálymentesítését tűzte ki célul, annak érdekében, hogy könnyebbé tegye a közügyek intézését, a közszolgáltatásokhoz való hozzáférést, elősegítve ezzel a társadalmi felzárkózást és az önrendelkező életet.

Szeretnék minél több érintetthez – aktív korú, súlyosan mozgáskorlátozott (kerekesszékes, felsővégtag-sérült, illetve kommunikációs nehézségekkel küzdő) személyek, akik szívesen együttműködnének velük – eljutni, ezért az elkövetkezendő időszakban, valamennyi megyében Toborzónapokat tartanak. Az elsőt Budapesten, a MEOSZ székházában rendezik meg. A mozgáskorlátozott emberek és a szakemberek részvételével zajló Toborzónap keretében részletesen ismertetik a jelentkezés módját, feltételeit és az általuk kínált szolgáltatásokat.

Bemutatják azokat az infokommunikációs eszközöket, amelyeket a projektben résztvevő mozgáskorlátozott személyek kapnak, és használnak laptop vagy tablet mellett pl. egérkiváltó eszközök, speciális billentyűzet, kapcsolók, kommunikátor, tekintetkövető eszköz. A helyszínen lehetőséget biztosítanak az eszközök kipróbálására és az egyéni konzultációra is.

A Toborzónapot 2018. július 24-én, kedden 14.00 órától a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos
Szövetsége székházában tartják
(1032 Budapest, San Marco utca 76.).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


négy + 4 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..