Üdvözlöm a kedves hallgatókat!
Gyurka Anna vagyok. 1963-ban születtem, Szentlőrincen élek, Baranya megyében a párommal. Két nagylányom és az unokám is itt laknak a közelemben.
Voltam már varrónő, eladó, virágkötő, biztosítási tanácsadó, de belekóstóltam a szappanöntésbe is, ahol leginkább az értékesítést szerveztem.
Amíg jól láttam, szívem csücske a rajzolás, festés volt. Ma már inkább olvasok, de a picurka maradék látásommal csak hangoskönyveket.
Megfelelő munka hiányában itthon, a háztartást vezetem, de szerencsére sokszor kérnek fel valamilyen önkéntes munkára, ahol főleg a vakok és látássérültek életével, küzdelmeikkel és örömeikkel való ismerkedés a cél. Szívesen beszélgetek a látókkal a saját tapasztalataimról, hogy minél többen megértsenek és elfogadjanak bennünket.

2011-ben a Net-Média alapítvány által meghirdetett műsorvezetői tanfolyamon vettem részt, melyet sikeresen el is végeztem, azóta dolgozom a Hobbyrádiónál.
Néhány saját műsor után, két kollégával, Juhászné Gyurka Ildikóval, aki egyben a hugom is, és Miks Csabával összefogva hoztuk létre a Péntek délutáni Káosz című műsort, amit lelkesen készítünk, és rengeteg humort igyekszünk átadni vele a hallgatóinknak.
Kellemes rádióhallgatást, és böngészést kívánok, itt a honlapunkon