Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Műsorajánlat -

Hallgatók száma: 3

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

12.? – Campus Fesztivál Debrecenben – a MÁK-kártyásoknak az idén is ingyenes a belépés
- 2019. július 9. 10:35 - 366 megtekintés

Minden bizonnyal az idei 12. Campus Fesztiválon lesz a legnagyobb nézőszám, hiszen igazi nagyágyúkkal készültek a szervezők a Limp Bizkiten át az őshonos Tankcsapdáig.

A helyszín most is változatlan a Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony elég impozáns környezete lesz. Az idei Campuson rekordszámú, több mint háromszáz hazai koncert várható.   Július 17-től négy teljes napon át összesen közel 70 helyszínnel készülnek a szervezők és a zenei kínálatban megjelennek még olyan nevek, mint Alan Walker vagy éppen Nora En Pure is.   Természetesen a hazai bandáknak a legjobbjai is biztosan Debrecenben lesznek. Feltűnik a fellépők között a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company formációk. Ezek mellett a legkiemelkedőbb debreceni együttes a Tankcsapda sem hiányozhat a sorból, akik idén 30 évesek és biztosan egy igazi zúzós koncertet fognak adni a közönségnek.   Minden bizonnyal, a Limp Bizkit zenekar lesz a legismertebb a fesztiválon, akik a 2000-es évek elején voltak ugyan a csúcson, amikor is több tízmillió eladott lemezt adtak el. A banda 2006-ban feloszlott, de jó pár év múlva újra a húrok közzé csaptak és elég aktívak ma napig is. Dolgoznak már az új albumon is, ami a Stampede of the Disco Elephants címet fogja viselni. A Campus színpadán július 20-án – szombaton – lépnek fel, 22:30-tól.   Tehát Debrecen Campus Fesztivál 2019. július 17-21. – Nagyerdő!   A teljes program a http://www.campusfesztival.hu

oldalon tekinthető meg.

A szervezők felhívják a MÁK kártyával rendelkező fogyatékosemberek figyelmét, hogy az eddigi évekhez hasonlóan idén is ingyenes a belépés a Campus fesztivál bármely programjára.
A látássérült személy csak kísérővel érkezhet, akire a kedvezmény nem érvényesíthető!

,,A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. július 17-21. között megrendezésre kerülő
„Campus Fesztivál 2019”
rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Debrecen állomásra.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


1 + = négy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 12. vasárnap, Izabelle, Dalma napja van.
Az év 28. hete és 194. napja.
Holnap Jenő napja lesz.

1711. Rákóczinak mindjárt bujdosása első hónapjaiban elég alkalma volt meggyőződni a francia gyámolítás horderejéről. E napon Vetésy tudósítása így szólt: "A királyhoz beadott emlékiratra Torczy válasza ez volt: ő fölsége nem határozhatja el magát fönséged iránti oltalmának folytatására, mert fönségedben csak oly személyt lát, minő a molnárrá lett püspök.


1795. Sándor főherceg nádor halála. Luxemburgban, midőn röppentyűkészítéssel foglalkozott, a lőpor fölrobbanása által halálosan megsebesített, minek következtében július 12-én meghalt.


Sebők Éva / 1927.júl.12. - /

Mosoly-csalogató

Dugtam rosszkedvemet
csípős hangyabolyba.
Raktam jobbik kedvem
egy nagy garabolyba.

Garabolyt fölvettem,
föl a háztetőre,
jobbik kedvem fogytán
markolok belőle.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com