12.? – Campus Fesztivál Debrecenben – a MÁK-kártyásoknak az idén is ingyenes a belépés

Beküldve ide: Zene | 0

Minden bizonnyal az idei 12. Campus Fesztiválon lesz a legnagyobb nézőszám, hiszen igazi nagyágyúkkal készültek a szervezők a Limp Bizkiten át az őshonos Tankcsapdáig.

A helyszín most is változatlan a Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony elég impozáns környezete lesz. Az idei Campuson rekordszámú, több mint háromszáz hazai koncert várható.   Július 17-től négy teljes napon át összesen közel 70 helyszínnel készülnek a szervezők és a zenei kínálatban megjelennek még olyan nevek, mint Alan Walker vagy éppen Nora En Pure is.   Természetesen a hazai bandáknak a legjobbjai is biztosan Debrecenben lesznek. Feltűnik a fellépők között a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company formációk. Ezek mellett a legkiemelkedőbb debreceni együttes a Tankcsapda sem hiányozhat a sorból, akik idén 30 évesek és biztosan egy igazi zúzós koncertet fognak adni a közönségnek.   Minden bizonnyal, a Limp Bizkit zenekar lesz a legismertebb a fesztiválon, akik a 2000-es évek elején voltak ugyan a csúcson, amikor is több tízmillió eladott lemezt adtak el. A banda 2006-ban feloszlott, de jó pár év múlva újra a húrok közzé csaptak és elég aktívak ma napig is. Dolgoznak már az új albumon is, ami a Stampede of the Disco Elephants címet fogja viselni. A Campus színpadán július 20-án – szombaton – lépnek fel, 22:30-tól.   Tehát Debrecen Campus Fesztivál 2019. július 17-21. – Nagyerdő!   A teljes program a http://www.campusfesztival.hu

oldalon tekinthető meg.

A szervezők felhívják a MÁK kártyával rendelkező fogyatékosemberek figyelmét, hogy az eddigi évekhez hasonlóan idén is ingyenes a belépés a Campus fesztivál bármely programjára.
A látássérült személy csak kísérővel érkezhet, akire a kedvezmény nem érvényesíthető!

,,A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. július 17-21. között megrendezésre kerülő
„Campus Fesztivál 2019”
rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Debrecen állomásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 - = három

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..