Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Online rádió hallgatása
Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el
Rádió hallgatása

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


A-Teens - Sugar rush
57
hallgató

2024-ben fókuszba kerülhet a parasport támogatása

- 2021. június 17. 7:46 - 753 megtekintés

A paralimpikonok támogatása olyan terület, amelyhez világszerte jellemzően csak a paralimpia idejére csatlakoznak a cégek. A soron következő párizsi viadal már most beindította a szponzorgépezetet, hogy minél több neves nemzetközi márka a parasport mellé álljon.

Az esemény mellett azonban az igazi segítséget a felkészülés és a közösség támogató figyelme jelenti – véli a Magyar Paralimpiai Csapat Pénzintézete, a K&H.

A 2024-es párizsi olimpia és paralimpia szervező bizottsága már most kiválasztott nyolc sportmarketing-ügynökséget arra, hogy megtalálják azokat a nemzetközi márkákat, szervezeteket, cégeket, akik szívesen csatlakoznának az olimpiai és paralimpiai játékok szponzorprogramjához. Azt követően, hogy ezek az ügynökségek megkezdték a munkájukat, folyamatosan jelzik a támogatási szándékukat a neves és népszerű márkák, cégek.

A sport, a parasport fejlődésére nézve azonban leginkább azok az együttműködések meghatározók, amelyek nem érnek véget egy bajnoksággal. Hazánkban is vannak már, akik felismerték ezt:  a K&H  már 16 éve a Magyar Paralimpiai Bizottság ezüst fokozatú támogatójaként és a Magyar Paralimpiai Csapat Pénzintézeteként áll a magyar paralimpikonok háta mögött. „A hosszú távú támogatás az, ami igazán értéket teremt, és biztosítja a sportolók  fejlődését, kiváló eredményeik elérését. Bármennyire is látványos és népszerűségnövelő ezért a közelgő olimpia és paralimpia szponzorálása, az igazi értéket az addigi felkészülés, az odáig való eljutás támogatása jelenti” – hangsúlyozta  Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

“nem csak az anyagi támogatás fontos”

Nemcsak anyagiakkal, hanem egyéb tevékenységekkel is kifejezhetjük támogatásunkat, mint az önkéntesség vagy a kommunikáció.  Egy kevesek által ismert közösségnek ugyanis talán éppen azzal segítünk a legtöbbet, ha felhívjuk rájuk az emberek – és ezzel a további lehetséges támogatók – figyelmét. „A  társadalmi felelősségvállalás nemcsak az anyagi támogatást jelenti, a közösség figyelme legalább akkora erő” –  magyarázta  Horváth Magyary Nóra.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke így összegezte a külső támogatás fontosságát: „Régóta kiemelt partnerként dolgozhatunk együtt a K&H Csoporttal, és ezzel hatalmas szerepet játszanak a paralimpiai mozgalom hazai támogatásában. Remélem, még hosszú időkön át élvezhetjük kiemelt figyelmüket, és megvalósíthatjuk együtt közös céljainkat. A teljes magyar fogyatékos sport nevében mondhatom: köszönjük!”. (Forrás: rehabportál)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


kettő + = 5

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

 

Nemzeti Együttműködési Alap

Vakrepülés Színtársulat

MVGYOSZ. székházának felújítása

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft Hobby Rádió - MyOnlineRadio.hu

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2024. április 19. péntek, Emma napja van.
Az év 16. hete és 110. napja.
Holnap Tivadar napja lesz.

1566. A hős Zrínyi Miklós tárnokmester és Szigetvár parancsnokának nemes elszántsága a vár megvédésére.


1848. Pesten népgyűlésen a csőcselék azt kívánta, hogy a háztulajdonosok a következő negyedévi lakbér követeléséről mondjanak le.


Reviczky Gyula: Emma

Mint nyári éjszakán
A csillagot:
Úgy nézlek csöndes vággyal én,
Ha egyedül vagyok,
S mint nyári éjszakán
A csillagok:
Zajgó szívem hullámiban
Szép szemed úgy ragyog.

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 324

A Kultúrtanya programajánlója

A rádiónkat is üzemeltető Net-média Alapítvány által üzemeltetett Kultúrtanya – integrált közösségi tér programjaiból ajánlunk!

Kultúrtanya

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com