Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Bikini - Olcsó vigasz

Hallgatók száma: 30

3 az egyben – ünnepi akcióval nyitott meg az új szolgáltató centrum az MVGYOSZ-ben

- 2019. március 2. 17:00 - 465 megtekintés

A székház hátsó részének földszintjén kialakított, korszerű és akadálymentes szolgáltató centrumban minden érdeklődőt kényelmes környezetben és ügyfélbarát kiszolgálással várnak a szövetség munkatársai.

A Louis Braille Könyvtár, a Bodor Tibor Hangoskönyvtár és a segédeszköz bolt mostantól egy közös ügyféltérben helyezkedik el. A hangoskönyvtár egykori helyén kialakított központban mindhárom szolgáltatás egy helyen vehető igénybe.

Angyal Gábor beszél az ünnepélyes átadón

A szolgáltató központot dr. Nagy Sándor elnök és Angyal Gábor szakmai vezető nyitotta meg. Az elnök beszédében utalt arra, hogy az épület átalakításában fontos szerepet játszik a hamarosan elinduló Távszem szolgáltatás, melynek operátori központját és iroda helyiségeit szintén a székház ezen szintjén alakították ki. A szolgáltató centrum gondolata természetesen ettől függetlenül is megfogalmazódott már az MVGYOSZ vezetőiben, akik fontosnak tartják, hogy a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfeleket a szövetség XXI. századi módon tudja fogadni és kiszolgálni. Ennek érdekében a megújult épületrész nem csupán a látássérültek számára akadálymentes, hanem a hallássérült ügyfelekre is gondoltak a tervezők. Az ő kommunikációjuk megkönnyítésére egy mobil indukciós hurok is beszerzésre kerül. A minél ügyfélcentrikusabb működés érdekében hamarosan a három szolgáltatás nyitva tartási rendjét is egységesíti az MVGYOSZ.

A szakmai vezető a megnyitó napjának programját ismertette. Az MVGYOSZ az ünnepélyes megnyitó alkalmából eszközbemutatóra várta az érdeklődő látássérült személyeket, akiket a megnyitó mellett a minden termékre vonatkozó 20%-os akció is becsábított a székházba ezen a szép tavaszias napon. A Sipeki teremben bárki megismerkedhetett a segédeszköz bolt gazdag termékkínálatával, amelynek éppúgy részei a beszélő segédeszközök, a Braille-órák, a vakvezetőkutyák ellátásához szükséges termékek, a fehérbotok és a nagyítók, ahogy a tapintható társasjátékok, valamint a praktikus háztartási és elektronikai eszközök. Bárki bármit kézbe vehetett, kipróbálhatott, hogy aztán a boltban beválthassa a bemutatón átvett kedvezményes kupont a megvásárolni kívánt termékre. Az eladók tapasztalata alapján elsősorban a konyhai eszközök, a pendrive-ok és a vakvezetőkutyás termékek fogytak jól, de nagy volt az érdeklődés a kézzel készült tapintható társasjátékok, az MP3-lejátszók és a fejhallgatók iránt is. Az akció keretében a szövetség közel 100.000 forinttal támogatta 298 darab termék megvásárlását. (MVGYOSZ. / Németh Orsolya)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás
Köszönjük, ha nekünk adja adója 1 %-át!
Adószám: 18129982-1-41

Reklám

 

Online rádió

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2021. augusztus 4. szerda, Domonkos, Dominika napja van.
Az év 31. hete és 216. napja.
Holnap Krisztina napja lesz.

1298. A pesti országgyűlés szegénységi bizonyítványa az itt alkotott törvénykönyv. A törvény előszava ismerteti az ország közállapotát: "Endre király koronázásakor oklevélbe foglaltattak ugyan, de meg nem tarttattak. Az egyházak, nemesek és más honfiak vagyonukból kifosztva, végnyomorúságra jutottak." A féktelenkedők ellen a kiátkozást és szükség esetén a külerő segítségül hívását rendelte. Ez szegénységi bizonyítvány volt.


1933. A felsőház elfogadja az 1933:XVIII. törvénycikket a földbirtokrendezés befejezéséről.


Lengyel József

Ember hova tartozol?

Ember hova tartozol?
Mutasd mit csináltál!

Nem tettél semmit? Nem baj.
S meglásd eligazítjuk, ha ellenségnek érzed magad.

Semmit se akarsz csinálni?
Annyi mint rossznak lenni.
A senkihez sem tartozókhoz tartozol?
Azt hiszed lehet?!!!

Veszedelmes dolog,
De az történik, amit akarsz:
Élhetsz, ha úgy akarsz,
Meghalsz, ha jobb a veszendőség.

Ez az individuum tisztelése!
Teszel, amint jobb neked!

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


öt plusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 310
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com