Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:

Hallgatók száma: 6

A 24 éves, alig látó énekesnő jelenleg szingli, és a vírushelyzet csak nehezíti, hogy párt találjon. De nem adja fel, karanténban is keresi az igazit.

- 2020. május 5. 10:42 - 198 megtekintés

A várvölgyi szülői házba ment önkéntes karanténba Agárdi Szilvia. Két hónapja élvezi az otthon melegét, de már visszavágyik a fővárosba. – Kislány voltam, amikor tizenhét évesen bekerültem a The Voice-ba. Valaki meg is jegyezte: olyan vagy, mint egy rossz Szűz Mária – neveti el magát Szilvi. – Jó szándék vezette, azt akarta elérni, hogy ne […]

A várvölgyi szülői házba ment önkéntes karanténba Agárdi Szilvia. Két hónapja élvezi az otthon melegét, de már visszavágyik a fővárosba.
– Kislány voltam, amikor tizenhét évesen bekerültem a The Voice-ba. Valaki meg is jegyezte: olyan vagy, mint egy rossz Szűz Mária – neveti el magát Szilvi.
– Jó szándék vezette, azt akarta elérni, hogy ne legyek annyira konzervatív, félénk. Vidékről jöttem, minden újdonság volt, akkor beszélgettem először férfiakkal, visszahúzódó voltam.
A Voice-ban volt rajta először tűsarkú cipő, ott sminkelték először, és kapott nőies ruhát. A belső nem követte a külső változásokat, ezért mondta neki mindenki: jaj, de cuki, dAgárdi szilviae édes! Tizenkilenc éves korától kezdett nővé érni, akkor találkozott az első nagy szerelmével.
– Akkor úgy tűnt, hogy volt köztünk valami, ma már azt mondom, csak egy kis fellángolás. Olyan szerelmes voltam abba a fiúba, hogy az It is lőve című dalom neki szólt.
Szilvi azóta túl van már néhány furcsa randin, amiket tréfásan csak vak-randinak hív.

– Sűrűn előfordul, hogy nem ismernek meg. Például találkoztam egy fiúval baráti társaságban. Napszemüveg, piros ruha, tűsarkú volt rajtam, a fehér botom a sarokban. Elhívott randizni, és én szentül meg voltam róla győződve, tudja, hogy nem látok. Nem tudta, pedig látta a fotóimat is, amiken nem dugom el a fehér botot. Meglepődött, de nem mondta le. Találkoztunk, de csak egyszer, mert nem találtuk a közös hangot. Belülről élek, nem vonja el a figyelmemet a vizualitás. Megszoktam, hogy rövid idő alatt képet kell alkotnom valakiről. A kisugárzás fontos, ahogy megszólal, a hangja, az illata. Megadom az esélyt, de feleslegesen ne vesztegessük egymás idejét.

Szilvi tudja, hogy mit keres, a tapasztalataiból indul ki, azt mondja, voltak baklövései.
– Egyszer egy fiú azt kérte, segítsek neki ruhát vásárolni. Meglepődtem, de elkísértem. Kiadta a próbafülkéből az inget, és mondta, hogy hozzak nagyobb méretet. Nem hittem a fülemnek, de megoldottam. Sokan rám írnak, hogy szeretnének megismerni. Olyankor van bennem félelem, ha valaki nem tudja, hogy aliglátó vagyok. Hogy mondjam meg neki? Olyan társra vágyom, aki elfogadja a helyzetemet, természetesen kezeli, emiatt nem frusztrált.

(megjelent: Bors, 2020. 05. 05.)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


9 + nyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2021. január 22. péntek, Vince és Artúr napja van.
Az év 03. hete és 22. napja.
Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

1524. A pápa pénzzel segíti Magyarországot.VII. Kelemen Antonio de Burgio bárót pénzsegéllyel követül küldi Magyarországra.


1566. A reformátusok gyűlése Göncön, ahol 25kánon alkottatott.


Sárközi György: Esőcseppek
/1899. jan. 22. - 1945.márc.8. /

Eljön a nap, hogy többet nem leszek,
a könyvespolcon kis kötet leszek.
Mi életem volt: öröm, szenvedés,
sötét sorok örök csendjébe vész.

Néhanapján egy kéz értem kinyúl,
s zörgő lapjaimon váratlanul
fölsüt egy szó, mint másvilági hold,
s új életet kezd , ki fölém hajol."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 307
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com