A 26. Angyalfolki Utcabálon a Hobby Rádió

Beküldve ide: Egyéb | 0

Augusztus 26-án (vasárnap) – 10:00-től a Hobby Rádió sátrában várunk minden érdeklődőt, valamint akik nem tudnak eljönni, őket a hangszórók elé várjuk :).

Az idei esztendőben immár 26. alkalommal szervezik meg augusztus utolsó vasárnapján a már hagyományosnak mondható Utcabált. A programok között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap. Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Néptáncegyüttessel közösen felelevenítjük, hogy milyenek voltak a lakodalmas szokások a századfordulótól napjainkig fotókkal, élő gasztronómiával, személyes beszélgetésekkel, zenével, és megkóstoljuk Angyalföld lakodalmas ételeit is. A Tücsökkertben babasarok, táncház, és kézműves foglalkozás mellett lufi hajtogatással és gyermekbarát programokkal készülnek a szervezők. Az Utcabál programját színesítve különleges interaktív sportfoglalkozásokkal, vásári forgataggal, főzőversennyel, civil aktivitásokkal is várják a látogatókat! Fellép a Kaláka együttes, a Cimbaliband, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs duója, a napot Tóth Gabi koncertjével záródik az utcabál rendezvénye. A belépés díjtalan! A Hobby Rádió sátrában ajándékokkal várjuk az érdeklődőket, valamint kipróbálhatják a rádiózást is, miközben munkatársaink (Ruzsa Viktor és Pille) élőben jelentkezik be Simonkovics Ádám egész nap tartó műsorában. Beszélünk a fellépőkkel, a helyszínen lévő civil szervezetekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ hét = 8

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..