A 90decibel Project audionarrációs kínálatából

Beküldve ide: Látássérültek | 0

Június 7., 19 óra, Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpad William Shakespeare: III. Richárd Látássérülteknek narrált előadás! Jegyár: 1.300.-Ft Richárd hősként harcolta végig a franciák elleni háborút, mert hitt az országában. Majd amikor beállt a „béke”, lekerült a címlapokról. Nem azok … Folytatás

Június 7., 19 óra, Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpad William Shakespeare: III. Richárd Látássérülteknek narrált előadás! Jegyár: 1.300.-Ft Richárd hősként harcolta végig a franciák elleni háborút, mert hitt az országában. Majd amikor beállt a „béke”, lekerült a címlapokról. Nem azok az értékek lengték át a társadalmat, amelyekért évtizedekig küzdött. Harcolt, nyert, de mindent elveszített. „Éljen, hisz béke van!” – harsogja a nép. Csak egy ember áll meg, hogy torz árnyékát nézve feltegye a kérdést: valóban ez a béke? Egyedül maradt. Gyűlöli a világot, köp a megszokásokra és retteg az unalomtól. Eldönti hát: játszani fog… Richárd figuráját szokás machiavellista, amolyan modernkori diktátor-előképként értelmezni. Az előadás alkotói szerint ennél összetettebb ez a shakespeare-i figura, mert cselekedeteinek mozgatója nem egy szabad, unalomból fakadó elhatározás, hanem egy olyan világ, amelyben „nem lehet más, csak gonosz.” Ez a valódi kérdés. Nem az, hogy miért lesz ilyen gonosz az ember, hanem hogy milyen világ az, amelyben ilyen gonosszá válik. Június 10. 11 óra, Erkel Színház Ifj. Harangozó – Kocsák: Hófehérke (táncjáték) Látássérülteknek narrált előadás! Jegyár: 1.100.-Ft Az előadás szó szerint elvarázsol kicsiket, nagyokat egyaránt. A hét botladozó törpe, az ártatlan Hófehérke és a gonosz mostoha figurája ifj. Harangozó Gyula koreográfiájával és Kocsák Tibor mesés zenéjére elevenedik meg. Jegyrendeléseket az alábbi elérhetőségeken várják: info@90decibel.org vagy bonecz@90decibel.org e-mail címeken, illetve telefonon a 06 20 958 8688-as számon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


- négy = 5

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..