Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Műsorvezető -

Hallgatók száma: 8

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

A kórházban hagytak egy tiszapüspöki mozgássérült férfit
- 2019. október 31. 21:23 - 12 megtekintés

Rosszul lett, és a szolnoki Hetényi Géza kórházba szállította a mentő, ahol szakszerűen kivizsgálták, haza azonban már csak taxival, hajnalban jutott egy Tiszapüspökiben élő mozgássérült férfi. Szabó Sándor kereste fel Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál szerkesztőségét azzal, hogy bár a betegszállítók aznap este Törökszentmiklósra is fuvaroztak beteget, Tiszapüspökibe őt mégsem vitték el, mert az szerintük túl nagy kerülő lett volna.

Fotó:illusztráció/Shutterstock Nagyon rosszul érintett engem ez a történet… – mesélte még mindig csalódottan a Tiszapüspökiben élő Szabó Sándor. A hatvannyolc éves mozgássérült férfi egyik vasárnap este lett rosszul. Mentőt hívtak, ami este hét óra körül ért be vele a Hetényi Géza Kórház sürgősségi betegellátó osztályára. Kiderült, a vérnyomása és a vércukra is felszökött, ez okozta a tüneteit. A kórházban alaposan kivizsgálták és ellátták. Csak ezután kezdődtek a gondok. A kórházban nagyon kedvesek voltak, felajánlottak egy ágyat éjszakára. Csakhogy a feleségem már kétszer esett át szívinfarktuson, nem mertem magára hagyni. Ezért igényeltem betegszállítót. Ám a betegszállító nem vitt haza, pedig éppen akkor Törökszentmiklósra is szállítottak egy idős beteget. Ez olyan negyed tizenegy körül lehetett. Azt mondták, hogy Törökszentmiklósról Tiszapüspöki nekik kerülőút. Őt hazavitték, engem nem. Taxival kellett hazajönnöm Szolnokról Tiszapüspökibe, éjszaka. Fél kettőre értem haza – panaszolta Sándor. Az bánt, hogy otthagytak. Tizenkét kilométer lett volna csak. Annyi lett volna csak, hogy engem behoz, a törökszentmiklósi beteget meg továbbviszi. Vagy őt először hazaviszi, és engem utána. Attól függően, hogy hol a van a telephelye…– vélekedett. Szabó Sándor panaszával a Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál munkatársai megkeresték a területen működő egészségügyi szolgáltatók felett szakfelügyeleti feladatot ellátó Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát. Onnan azt a választ kapták, hogy hozzájuk az ügyben nem érkezett panaszbejelentés. A konkrét esettel kapcsolatban felkeresték az Országos Mentőszolgálatot is, akik válaszukba azt írták, a szállítási kérelem (a jogszabály szerint 6 órán belüli hazaszállítás sürgősségi osztályról) rögzítése, az illetékes szolgáltatóhoz való továbbítása a szabályoknak megfelelően és késedelem nélkül megtörtént. A feladatot átvevő betegszállító szervezet azt a tájékoztatást adta, hogy a megadott címre érkezéskor a beteg már nem tartózkodott a kórházban, onnan korábban eltávozott — közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr vezetője. (Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


9 * öt =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Oldalsáv

Keresés az oldalon

Keresés

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2019. november 13. szerda, Szilvia napja van.
Ma van a(z) Cukorbetegek napja.
Az év 46. hete és 317. napja.
Holnap Alíz napja lesz.

1635. A magyar tudományos egyetemet, mely alapíttatását Pázmány Péter érseknek köszöné, a rektor, Dobronoky György, Nagyszombaton megnyitotta.


1725. III. Károly megerősítette a hajdúvárosok kiváltságát.


Határ Győző / 1914. nov.13. - /

Csandalák

"...bélünkben sehol irigység viperája
síkon szénaboglya hegyen barlangi bolt-
hej világ vetett ágy! nem élünk hiába
ha meg hiába éltünk - ez volt ennyi volt"

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 300