A tolókocsis nõ deszkával csépelte az ellensé

Beküldve ide: Egyéb | 0

Legalább ötvenen támadtak rá egy szabadszállási vendéglőben vacsorázó hagyományőrző társaságra még szombaton. Hárman súlyosan sérültek, de könyebb sebesültje is sok volt a hatalmas verekedésnek. Szemtanúk szerint a harcba egy tolókocsis asszony is beavatkozott a támadók oldalán. Ő egy deszkával csépelte az ellenség lábait.

A rendőrség tizenöt garázdáról tett említést, hozzátéve, hogy a vendégek közül hárman súlyosan egy személy könnyebben, a zártkörű estet megzavarók közül pedig egy ember ugyancsak súlyosan megsérült. Szabadszálláson a vendéglőt szombat este egy hagyományőrző csoport foglalta le. Tagjai napközben rókavadászatot imitáló lovagláson vettek részt, majd este a programra hivatalos 25-30 lovast baráti összejövetelen látták vendégül. A desszertnél tartottak, amikor odakint néhányan verni kezdték az étterem ajtaját, miközben trágár módon szidták a bent lévőket. A baráti társaság néhány tagja kiment és próbálta békíteni mocskolódó öt férfit, de elszabadultak az indulatok. Előbb csak ököllel ütötték egymást, majd a vacsorát megzavaró garázdák telefonon erősítést kértek. Ezek után a közeli kocsmákból és Kunszentmiklósról botokkal és husángokkal felfegyverkezett támadók érkeztek. A csatának végül a rendőrök vetettek véget, a sérülteket először azok az orvosok látták el, akik részt vettek a baráti vacsorán. A verekedést végignéző utcabeliek szerint a támadók között volt egy mozgássérült asszony is. Tolokocsijával begurult a vendégek közé s egy hatalmas deszkadarabbal ütötte a nők, férfiak lábát, akiket csak ért. A vacsora egyik szervezőjét felkereste vasárnap a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat egyik tagja, hogy tájékozódjon a történtekről. (forrás: baon.hu) Küldés e-mailben| Szóljon hozzá a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


9 - nyolc =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..