Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
KFT - Afrika

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Adóbevallás: már csak egy hét maradt a leadásig
- 2020. május 14. 8:58 - 56 megtekintés

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal már a legtöbb adózónak elkészíti a tervezetét. Lehetősége van arra, hogy adója 1 %-át nonprofit szervezetnek ajánlja fel! Kérjük segítse a Hobby Rádió munkáját felajánlásával! Kedvezményezett neve: Net-média Alapítvány – adószáma: 18129982-1-41

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal rövid tájékoztató videókat is készített azok számára, akik esetleg elakadnak a tervezetük jóváhagyásában, kiegészítésében, vagy akár a felajánlásokban.

Akik rendelkeznek ügyfélkapus regisztrációval már március 15-e után megtekinthették bevallástervezetüket és ki is egészíthették azt. Azoknak, akiknek nincs elektronikus hozzáférése, a NAV postán küldte ki az összeállított bevallást.

Kiss Nóra a megyei adó- és vámigazgatóság sajtóreferense azt mondta, akik egyetértenek a tervezetükkel nincs teendőjük, automatikusan bevallássá válik. Nem kell még a válaszborítékot sem visszaküldeni.

Néhány esetben azonban szükséges a kiegészítés.

– A mezőgazdasági őstermelők, az áfa fizetésre kötelezett magánszemélyek, illetve az egyéni vállalkozók esetében az automatizmus nem működik, nekik tervezetüket ki kell egészíteniük, illetve módosítaniuk kell a NAV által nem ismert adatokkal, például az ingatlan bérbeadásból származó jövedelemmel, és be kell küldeniük a bevallásukat a NAV-hoz – mondta.

A bevallási határidő előtt egy héttel már csaknem 2,8 milliószor léptek be az adózók ügyfélkapujukba, hogy megnézzék a szja-bevallási tervezetüket. Közülük 700 ezren változtatás nélkül, több mint 286 ezren némi módosítással jóvá is hagyták a dokumentumot. Hajdú-Bihar megyében közel 300 ezer bevallást készített el az adóhivatal.

Az adóbevallás határideje május 20-a éjfél. Addig bárkinek lehetősége van arra, hogy elektronikus megoldás helyett, akár papír alapon nyújtsa be bevallását és rendelkezzen adója 1+1 százalékáról.

Az elmúlt években legtöbben a gyermekek gyógyítására és az állatmenhelyek számára ajánlották fel adójuk 1+1 százalékát. Az adózók regisztrált civil szervezeteket, technikai számmal rendelkező vallási közösségeket és a Nemzeti Tehetség Programot támogathatják adójuk felajánlott részével.

A teljes riport az alábbi videóban tekinthető meg: 

https://www.dehir.hu/videogaleria/majus-20-ig-lehet-benyujtani-az-adóbevallást

(Forrás: Dehir.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


7 - egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese, Sarolta napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Csaba napja lesz.

1044. Aba király ménfői veresége és halála. III. Henrik, miután Aba király a béke némely föltételeit nem teljesítette, harmadszor tört be az országba, s Ménfőnél a pápailag kiátkozott Aba felett árulás segélyével nagynehezen győzelmet nyert. Aba a Tisza vidékére futott a ott azon magyarok által, kiknek rokonait agyonverette, meggyilkoltatott.


1683. Az Udvari Haditanács alelnöke Pozsonyban átveszi a koronaőröktől a Szent Koronát, hogy Thököly és a törökök elől Ausztriába menekítse.


Apáti Miklós / 1944. júl.5. - /

Szakállosodván

"...Átlátván mindenen, én azt akarom:
barát és ellenség már lásson át rajtam.
Boromat kidöntöm, poharam megőrzöm,
hogy eszembe jusson, mit is akartam:

halottnak emléket, a dolgosnak munkát,
hazát a szegénynek, napsütést a rabnak,
jövőt a jelennek, a testnek diadalmát,-
s magamnak maradjak még kicsit fiatalnak."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com