Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Ámokfutók - Ne sírj!

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Akkreditált foglalkoztatók és kiváltásban érintett intézmények szakmai találkozója

- 2019. október 30. 18:20 - 157 megtekintés

A TÁRS projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja 2019 szeptemberében indította új rendezvénysorozatát az „Akkreditált foglalkoztatók és kiváltásban érintett intézmények szakmai találkozója” címmel.

A rendezvények során a kiváltásban részt vevő intézmények vezetői találkozhatnak a majdani támogatott lakhatások helyszíneinek közelében működő akkreditált foglalkoztatók képviselőivel. Debrecenben, Salgótarjánban és Kecskeméten már sikerrel lezajlottak a találkozók és még ez év novemberében három helyszínen – Esztergomban, Békéscsabán és Putnokon – tervezik a megvalósítást.

Mind a támogatott lakhatás hosszútávon történő fenntartása, mind az egyének életminősége – önálló életvitele, társadalmi integrációja – szempontjából kiemelten fontos terület a foglalkoztatás. Jelen pillanatban a szociális intézményekben élő aktív korú lakók közül viszonylag kevesen dolgoznak. Azok a fogyatékos emberek, akik napi szinten tevékenykednek, ők többnyire az intézmények falain belül, fejlesztő foglalkoztatás keretében teszik ezt. Feltételezhető viszont az, hogy megfelelő felkészítést követően az intézményben élő fogyatékos emberek közül is egyre többen válhatnak – és válnak majd – képessé arra, hogy akár intézményen kívüli, védett munkahelyen dolgozzanak. Ezért tartják fontosnak a TÁRS projekt szakemberei, hogy lehetőséget biztosítsanak az – erre nyitott – intézmények számára a környezetükben működő akkreditált foglalkoztatók megismerésére, képviselőikkel való találkozásra. Ez hívta életre az „Akkreditált foglalkoztatók és kiváltásban érintett intézmények szakmai találkozója” című országos rendezvénysorozatot.

A rendezvényeket az ország több régiójában rendezik meg, a térség összes akkreditált foglalkoztatójának – és azon akkreditált foglalkoztatóknak, melyeknek a térségben telephelyük van – meghívásával. A találkozókon mind a részt vevő nagyintézményeknek, mind az érdeklődő akkreditált foglalkoztatóknak lehetőségük van szervezetük bemutatására, majd kapcsolatépítésre és hosszú távú együttműködések kialakítására.

Debrecenben, Salgótarjánban és Kecskeméten már sikerrel zajlottak le a rendezvények, megismerték egymást az érintett szereplők, elindult köztük a párbeszéd. Novemberben pedig várhatóan újabb három helyszínen valósulnak meg a találkozások: Esztergomban, Békéscsabán és Putnokon.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika napja van.
Az év 38. hete és 264. napja.
Holnap Máté, Mirella napja lesz.

1526. Szulejmán szultán, miután a budai vár szobrait, a Corvina könyvtár egy részét és a templomok arany és ezüst kegytárgyait hajóra rakatta, majd Pest városát felgyújttatta, elindult seregével a Duna-Tisza közén Dél felé.


1915. Fonó Albert gépészmérnök tervezetet nyújt be az Osztrák-Magyar Monarchia hadseregéhez sugárhajtású torpedó elkészítésére.


Csoóri Sándor: Szeptemberi gyónás

Sarkunkban újra szeptember hava,
csuhé-szatyrodból a nyár, mint a legutolsó darázs,
kirepül.

A meggyfa már vörös levelet ejt, ne nézz oda!
Én se nézem narancsos meztelenséged, noha nézném-
sötéthúsú szilvát harapok inkább ketté.

A szemed is szilva, az öled is szilva, ízed is az!
Gyékényen árulnálak, ha nem volnék irigy.

Dehát irigy vagyok és verseket írok vezeklésül,
birsalma-sárga szavakat ontva, erdő-fényt, erdő-
tüzet,
hogy tükrödben fésülködő őszi madár is lássa magát.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva három = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com