Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Shygys - hello

Hallgatók száma: 8

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Akkreditált foglalkoztatók és kiváltásban érintett intézmények szakmai találkozója
- 2019. október 30. 18:20 - 11 megtekintés

A TÁRS projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja 2019 szeptemberében indította új rendezvénysorozatát az „Akkreditált foglalkoztatók és kiváltásban érintett intézmények szakmai találkozója” címmel.

A rendezvények során a kiváltásban részt vevő intézmények vezetői találkozhatnak a majdani támogatott lakhatások helyszíneinek közelében működő akkreditált foglalkoztatók képviselőivel. Debrecenben, Salgótarjánban és Kecskeméten már sikerrel lezajlottak a találkozók és még ez év novemberében három helyszínen – Esztergomban, Békéscsabán és Putnokon – tervezik a megvalósítást.

Mind a támogatott lakhatás hosszútávon történő fenntartása, mind az egyének életminősége – önálló életvitele, társadalmi integrációja – szempontjából kiemelten fontos terület a foglalkoztatás. Jelen pillanatban a szociális intézményekben élő aktív korú lakók közül viszonylag kevesen dolgoznak. Azok a fogyatékos emberek, akik napi szinten tevékenykednek, ők többnyire az intézmények falain belül, fejlesztő foglalkoztatás keretében teszik ezt. Feltételezhető viszont az, hogy megfelelő felkészítést követően az intézményben élő fogyatékos emberek közül is egyre többen válhatnak – és válnak majd – képessé arra, hogy akár intézményen kívüli, védett munkahelyen dolgozzanak. Ezért tartják fontosnak a TÁRS projekt szakemberei, hogy lehetőséget biztosítsanak az – erre nyitott – intézmények számára a környezetükben működő akkreditált foglalkoztatók megismerésére, képviselőikkel való találkozásra. Ez hívta életre az „Akkreditált foglalkoztatók és kiváltásban érintett intézmények szakmai találkozója” című országos rendezvénysorozatot.

A rendezvényeket az ország több régiójában rendezik meg, a térség összes akkreditált foglalkoztatójának – és azon akkreditált foglalkoztatóknak, melyeknek a térségben telephelyük van – meghívásával. A találkozókon mind a részt vevő nagyintézményeknek, mind az érdeklődő akkreditált foglalkoztatóknak lehetőségük van szervezetük bemutatására, majd kapcsolatépítésre és hosszú távú együttműködések kialakítására.

Debrecenben, Salgótarjánban és Kecskeméten már sikerrel zajlottak le a rendezvények, megismerték egymást az érintett szereplők, elindult köztük a párbeszéd. Novemberben pedig várhatóan újabb három helyszínen valósulnak meg a találkozások: Esztergomban, Békéscsabán és Putnokon.

Oldalsáv

Keresés az oldalon

Keresés

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2019. november 13. szerda, Szilvia napja van.
Ma van a(z) Cukorbetegek napja.
Az év 46. hete és 317. napja.
Holnap Alíz napja lesz.

1635. A magyar tudományos egyetemet, mely alapíttatását Pázmány Péter érseknek köszöné, a rektor, Dobronoky György, Nagyszombaton megnyitotta.


1725. III. Károly megerősítette a hajdúvárosok kiváltságát.


Határ Győző / 1914. nov.13. - /

Csandalák

"...bélünkben sehol irigység viperája
síkon szénaboglya hegyen barlangi bolt-
hej világ vetett ágy! nem élünk hiába
ha meg hiába éltünk - ez volt ennyi volt"

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő plusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 300