Állati Gyereknap!

Beküldve ide: Belföldi hír, Értelmi sérültek | 0

Autizmus-barát családi állatkerti program

 

A MONTÁZS projekt autizmus munkacsoportja ezúttal a Fővárosi Állat- és Növénykert támogatásával szervez Autizmus-barát családi napot. A programra várják az állatok iránt érdeklődő, 8 éves vagy annál idősebb autizmussal elő gyermekeket, fiatalokat és családjaikat. A résztvevők 2 csoportban, tapasztalt zoopedagógusok vezetésével egyedi útvonalat járhatnak be, miközben izgalmas dolgokat tudhatnak meg az Állatkert lakóiról, csontokat vizsgálhatnak meg és közelebbről is megismerkedhetnek élő állatokkal. A program zárását követően lehetőség van játszóterezni, piknikezni vagy sétálni a kertben.

A program az állatkerti belépő díján kívül többletköltségekkel nem jár. A belépés Autisták Országos Szövetsége érvényes igazolványával rendelkező személy, továbbá a vele érkező 1 fő, felnőtt kísérője részére 1000 ft/fő. További információ és jegyárak: https://zoobudapest.com/rolunk/jegyarak

Időpont:

2019. május 31. péntek

Időtartam:

körülbelül 2,5 óra; 1500 -1730-ig

Helyszín:

Fővárosi Állat- és Növénykert (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12)

Találkozó: 1440-kor Az Állatkert főbejáratánál

Jelentkezési határidő:

2019. május 27. 12 óra

A program tervezhetősége és autizmus-barát jellegének biztosítása érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben részt vennének programunkon, mindenképpen regisztráljanak!
A részvétel feltétele, hogy legalább 1 kísérő a rendezvény teljes ideje alatt tartózkodjon a gyermekekkel.

A korlátozott férőhely miatt a jelentkezések időrendi sorrendben kerülnek elfogadásra. A jelentkezők a részvételről 2019.05.27-én kapnak visszajelzést.

A részletes tervezett programról a regisztrált jelentkezők e-mailben kapnak további tájékoztatást 2018.05.29-én. Az autizmussal élő gyermekek, fiatalok számára segédanyagokat teszünk elérhetővé, melynek segítségével a családok előre felkészülhetnek a programra.

A programmal kapcsolatos kérdéseit Borsodi Zsófia várja a borsodi.zsofia@fszk.hu email címen, vagy a +36-1-4503247; +36306782610 telefonszámon.