Álmában támadt hallássérült idős apjára egy nyírségi férfi

Beküldve ide: Hallássérült | 0

A Nyíregyházi Járásbíróság 5 év fegyházra ítélte azt a férfit, aki folyamatosan terrorizálta és verte az apját, hogy finanszírozza az italozásait.

N. J. Sz.miután elvesztette a munkahelyét hazaköltözött a 75 éves édesapjához.Rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, ezért gyakran követelt pénzt italra a hallássérült, idős édesapjától. A fiú március 12-én este is bántalmazta édesapját, aki a szomszédban lakó sógornőjéhez menekült. Innen mentővel szállították kórházba. Három nap múlva a kocsmából hazatérő részeg fiú felébresztette az alvó apját, és még több pénzt követelt tőle. Ököllel megütötte, majd lerángatta az ágyról és rugdosni kezdte. A férfi 5.300 forintot adott a fiának. De ezzel még nem értek véget az apa megpróbáltatásai. A fiú megfenyegette, hogy ha nem találja otthon mire hazamegy, akkor megöli. Az idős férfi a fia távozása után a szomszédoktól kért segítséget. A vádlott a bírósági eljárás során lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, és a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosbításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Forrás:24.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 - = négy

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..