Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Teremtés koronái - Csak arról ami a férfiakat érdekli

Hallgatók száma: 6

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

BKK Információk

15:00

Augusztus 7.

PÉNTEK

szerkeszti:

Vass Gabriella

 

RENDKÍVÜLI HÍREK

 

Baleset történt a Budaörsi úton befelé a Dayka Gábor utcánál.

 

Erős a forgalom a Károly körúton az Astoria felé, a Nagykörúton, az Üllői úton és a Hungária körgyűrűn szakaszonként mindkét irányban, a Hegyalja úton kifelé a BAH csomópontig, Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a temetőnél.

 

Baleset nehezíti a közlekedést az M0-s autóúton Szigetszentmiklós térségében az M1-es autópálya irányában. Torlódásra számítsanak. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon Nagytétény térségében araszolnak a járművek.  forrás: Útinform

 

 

 

 

FRISS HÍREK, HÉTVÉGI ELŐREJELZÉS

 

Szombattól pályafelújítás miatt az 1-es villamos helyett a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd között pótlóbusszal lehet utazni augusztus 21-ig. A Hungária körúton és a Könyves Kálmán körúton buszsávot jelölnek ki a Kerepesi úttól a Mester utcáig, valamint az Üllői úttól a Kerepesi útig is. A Soroksári úton befelé a Rákóczi híd alatt szintén buszsávot alakítanak ki. A 153-as autóbusz meghosszabbított útvonalon, a Népliget és Gazdagréti tér között közlekedik, a Gazdagréti tér felé nem érinti a Magyar Tudósok körútja megállót, az Infopark (Pázmány Péter sétány) megállót pedig mindkét irányban áthelyezik. Augusztus 22-től 28-ig a pótlóbusz a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között jár.

 

Tart a nagykörúti villamosok pályafelújítása. A 4-6-os villamos ismét Újbuda-központ és a Széll Kálmán tér között jár. A 6-os villamos dél-budai szakaszán pótlóbusszal utazhatnak.

Budán, az Irinyi József utcában a Fehérvári út felé a Karinthy Frigyes útig két sáv járható, a külső sávból lehet jobbra a Karinthy Frigyes útra kanyarodni. A Bogdánfy utcába balra kanyarodóknak érdemes közvetlenül a Petőfi híd után besorolni a belső sávba, mert a munkaterület a forgalmi sávok között van. A Fehérvári úton a Baranyai utcánál kikapcsolták a jelzőlámpákat, és tilos megállni a Baranyai utca és a Bocskai út közötti szakaszon. A József körúton az Üllői út és a Csepreghy utca között sem lehet parkolni. A tilosban parkoló gépjárműveket elszállítják.

 

Megváltozott a forgalmi rend az Üllői út–Könyves Kálmán körút csomópontban az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt. Az Üllői úton befelé a Könyves Kálmán körút előtt megnyitották a sávokat, így a kifelé vezető oldal ismét egyirányú lett, de még mindkét irányban sávlezárásra számíthatnak. Lezárták a Könyves Kálmán körúton a Rákóczi híd felé az Üllői útra kifelé kanyarodó belső sávot.

 

A Megyeri úton a Váci útnál a forgalom irányonként egy sávon haladhat csatornatisztítás miatt.

 

Időszakos korlátozásra kell számítani ma 21 órától a Ferenc körúton a Petőfi híd felé az Üllői út után, a Fiumei úton a Gázláng utcánál, illetve a Dráva utcában a Váci út közelében burkolatjavítás miatt szombat hajnali 4 óráig.

 

Lezárták a VI., Paulay Ede utcát a Hegedű utca és a Liszt Ferenc tér között toronydaru állítása miatt ma estig.

 

A Városligeti fasorban a Dózsa György útnál lezárták a fél útpályát elektromos közműjavítás miatt ma estig.

 

Az M5-ös autópálya kivezető szakaszán a Vas Gereben utca után, az Alvinci utcai kihajtónál lezárták a külső sávot burkolatjavítás miatt ma éjfélig.

 

Körforgalmat építenek a II., Marczibányi téren a Garass utca-Alvinci út csomópontnál, illetve a Ribáry utca-Aranka utca-Felvinci út csomópontnál is. Ma lezárták a csomópont közelében az Alvinci utat és a Garass utcát 17 óráig aszfaltozás miatt. 

 

Lezárásra számítsanak a Teréz körút–Erzsébet körút–Rákóczi út–Károly körút–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca–Kossuth Lajos tér útvonalon rendezvény miatt ma 16 óráig.

 

Szombattól a XIII., Béke téren a csomópontban minden irányban, valamint befelé, az Országbíró utcától a Szegedi útig sávlezárásra kell számítani vágányfelújítás miatt. Nem lehet balra a Szegedi útról a Béke utcába, illetve a Béke utcából a Szegedi útra kanyarodni, itt kerülni a parkon át lehet. Az Országbíró utcából csak jobbra lehet kihajtani. A hétvégén a 12-es és a 14-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár. Hétfőtől a 14-es villamos helyett a Lehel tér és a Frangepán utca között pótlóbusz közlekedik. Az Apor Vilmos tér felé a 105-ös autóbusz Frangepán utca megállóját áthelyezik. 

 

A hétvégére lezárják a Pesti alsó rakpartot a Közraktár utca és a Margit híd között, mert átadják a gyalogos- és kerékpáros-forgalomnak.

 

A hétvégén Dózsa György úton a Városligeti fasornál mindkét irányban sávlezárásra számítsanak elektromos közműépítés miatt.

 

Lezárják a X., Noszlopy utcát a Gyömrői útnál hétvégére útjavítás miatt.

                            

Sávlezárásra számítsanak a VII., Síp utcában a Dohány utca és a Rákóczi út között felújítás miatt. A Rákóczi út felől nem lehet behajtani. Lezárják a Dohány utcát a Síp utcánál szombaton 8 órától 16 óráig. A 74-es trolibusz rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Wesselény utca/Erzsébet körút és a Blaha Lujza tér közötti megállókat.

 

Lezárják a VIII., Déri Miksa utcát a Nagyfuvaros utca és a Fecske utca között rendezvény miatt szombaton 6 órától 20 óráig. Az Auróra utcából egyenesen továbbra is lehet haladni a József utca felé.

 

Időszakos, szakaszos korlátozásra vonulásos rendezvény miatt szombaton 16 órától 17:30-ig a Hősök terétől az Andrássy út–Bajcsy-Zsilinszky út–Kiskörút– Szabadsághíd–Szent Gellért rakpart–Műegyetem rakpart útvonalon mindkét irányban, valamint az Erzsébet tértől a Bajcsy-Zsilinszky út–Váci út–Árpád út–István út Klauzál utca–Szent László tér útvonalon.

 

XVII., Ferihegyi úton a Liget sori vasúti átjáróban lezárják a fél útpályát karbantartás miatt szombaton 7 órától hétfőn 8 óráig. Napközben a váltakozó irányú áthaladást jelzőőrök irányítják.

 

Útszűkületre kell számítani az V., Báthory utcában a Honvéd utca és a Kozma Ferenc utca között, mert kertészek dolgoznak szombaton 8 és 11 óra között.

 

Lezárják szombaton 22 órától vasárnap hajnali 4:30-ig a XVIII., Nemes utcában a Nagykőrösi útnál lévő vasúti átjárót felújítás miatt. Kerülni az Eke utcai vasúti átjáró felé lehet. A 166-os autóbusz terelt útvonalon közlekedik, Ferihegy vasútállomás felé nem érinti a Pestszentimre vasútállomás (Nemes utca) megállót.

 

Egyirányúsították a XXI., Táncsics Mihály utcát a Károli Gáspár utcától a Vermes Miklós utcáig, mert gázvezetéket építenek. A Vermes Miklós utca egyirányúsága megfordult a Kis János altábornagy utcáig. Szombaton félpályás lezárásra kell készülni a Károli Gáspár utcában a Táncsics Mihály utcánál. 

 

Vonulásos rendezvényt tartanak a Hősök terétől az Andrássy útJózsef Attila utcaSas utcaSzabadság térVécsey utca–Kossuth Lajos tér útvonalon vasárnap 17 órától várhatóan 20:30-ig.

 

Az Egér úton befelé az Andor utca előtt útszűkület nehezíti a közlekedést, mert csatornát javítanak.

 

A VI., Aradi utcában útszűkületre kell készülni a Rózsa utca után, mert csatornát javítanak.

 

A VIII., Szentkirályi utcában a Trefort utca után félpályás lezárásra számítsanak, mert csatornát javítanak.

 

Tart az elektromos közműjavítás az Istenhegyi úton. A Székács utca és a Tóth Lőrinc utca közötti szakaszon félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra kell számítani.

 

A XIII., Frangepán utcában a Teve utca irányában a Lomb utca előtt sávlezárás lassítja a közlekedést, mert csatornát javítanak.

 

XVIII., Margó Tivadar utcában a Baross utcai körforgalom közelében több helyen útszűkületre kell készülni mindkét irányban csatornajavítás miatt.

 

Csepelen az Erdősor utcát lezárták a Kossuth Lajos utcánál vízvezeték javítása miatt. A 159-es, a 979-es és a 979A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Erdősor utca és a Technikus utca megállót, a Völgy utca és a Kölcsey utca (Erdősor utca) megállót pedig áthelyezték.

 

Az Orczy úton a Baross utca felé a Nagyvárad térnél lezárták a belső sávot az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt. Az Üllői úton kifelé és a Haller utcában szintén sávlezárásra számítsanak a Nagyvárad tér előtt. Az Üllői úton kifelé a Könyves Kálmán körúti felüljáró előtt sávelhúzásra számítsanak.

 

H6-os HÉV Dunahíd forgalmi kitérő és Szigetszentmiklós között egy vágányon közlekedik karbantartás miatt.

 

Ma estig a H8-as HÉV helyett Gödöllő és Gödöllő, Szabadság tér között pótlóbusz közlekedik állomás átépítés miatt. Gödöllő, Erzsébet parknál a HÉV-szerelvények mindkét irányban a Gödöllő irányú peron mellett állnak meg. Hétvégén a H8-as HÉV helyett pótlóbusz közlekedik Mogyoród és Gödöllő között karbantartás miatt. H8SZ igényvezérelt pótlóbusz is jár Mogyoród és Szentjakab között naponta 8 és 21 óra között.

 

KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI VÁLTOZÁSOK A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY MIATT

 

A járványveszély miatt a BKK járatain kizárólag maszkban, illetve kendővel vagy sállal fedett arccal szabad utazni! A járművezetőknél egyelőre még nem lehet jegyet vásárolni.

 

A BKK-járatok a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek.

 

A 100E autóbusz átmenetileg nem jár, a repülőtér azonban elérhető a Nagyvárad térről induló 200E autóbusszal.

A D2-es és a D11-es hajójárat nem közlekedik.

Az M2-es és az M4-es metró pénteken és szombaton a munkanapi menetrendhez hasonlóan este fél 12-ig közlekedik.

 

MOL Bubi közbringarendszer átmenetileg jelképes, havi bruttó 100 forintos áron vehető igénybe. Városszerte 157 gyűjtőállomáson 2071 kerékpár áll a felhasználók rendelkezésére. Elindult az online regisztráció és szerződéskötés, tehát a felhasználóknak nem kell bemenniük az ügyfélszolgálatra. A 100 forintos bérlettel alkalmanként 30 percet lehet kerékpározni továbbhasználati díj megfizetése nélkül. Információk a MOL Bubi oldalán.

 

A budai fonódó villamoshálózaton (a 17-es, a 41-es, az 56-os, az 59-es és a 61-es vonalon) a kerékpárszállításra utaló piktogrammal megjelölt valamennyi Tátra típusú villamoson lehet kerékpárt szállítani, kocsinként legfeljebb egyet.

 

Kerékpársávot alakítottak ki az Üllői úton a Kálvin tér és a Könyves Kálmán körút között, a Villányi úton, a Bartók Béla úton a Tétényi út és a Ménesi út között mindkét irányban, itt az autósok csak egy sávban tudnak haladni. Meghosszabbították a buszsávot a Tétényi úton befelé a Vahot utcától a Szent Imre Kórházig és a Bartók Béla úttól a Vahot utcáig mindkét irányban kerékpársávot alakítottak ki, így autóval befelé egy, kifelé két sáv járható.

 

Kerékpársávot alakítottak ki a Nagykörúton: az Üllői út és a Nyugati tér között mindkét irányban csak a belső sáv járható, a Petőfi híd és az Üllői út között pedig megszűnt a parkolási lehetőség. A Közraktár utcában a Boráros tértől a Kinizsi utcáig egy sávon lehet közlekedni, mert új parkolósávot alakítottak ki. A Teréz körúton a Podmaniczky utcától a Nyugati térig a külső sávban buszsávot jelöltek ki.

 

AZ M3-AS METRÓ FELÚJÍTÁSA

 

Tart a metrófelújítás a Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér közötti szakaszon.

 

KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉS

A Nyugati pályaudvarnál lezárták a bevásárló központ felé vezető metrókijáratot. Az állomás csak a Teréz körút felőli mozgólépcsőn hagyható el.

 

Munkanapokon az M3-as metró a Nagyvárad tér és Újpest-központ között közlekedik, de az Arany János utcánál, a Ferenciek terénél, a Corvin-negyednél és a Semmelweis Klinikáknál nem áll meg. A Népliget és a Kálvin tér között hétköznap M30-as állomáspótló autóbusszal lehet utazni. Az Arany János utca és a Ferenciek tere állomás környéke a sűrűn induló 2-es villamossal, a 47-es és a 49-es villamossal, illetve a Rákóczi úton közlekedő járatokkal, továbbá az M2-es és az M4-es metróval közelíthető meg. A 9-es, a 15-ös és a 115-ös autóbusz igénybevételét is ajánljuk. A 72-es és a 73-as trolibusz meghosszabbított útvonalon, a Deák Ferenc térig közlekedik.

Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között pótlóbusz jár, az M3E autóbusz a reggeli csúcsidőben a Határ úttól a Nagyvárad térre viszi az utasokat, de a Népligetnél nem áll meg, a délutáni csúcsidőszakban is közlekedik, azonban a Határ út felé megáll a Népligetnél.

 

Hétvégenként az M3-as metró csak a Lehel tér és Újpest-központ között közlekedik. Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni.

 

Az M3-as metró déli szakaszával párhuzamosan közlekedő metrópótló autóbuszok mellett a dél-pesti városrészekből munkanapokon expressz járatok is indulnak a Nagyvárad térre, a közvetlen metrókapcsolat biztosítása érdekében:
A Havanna- és a Gloriett lakótelepről a 194M autóbusz gyorsjáratként a Nagyvárad térig viszi az utasokat.
Hétköznapokon az Alacskai úti lakótelepről és Pestszentimre térségéből a 254M autóbusz a Nagyvárad térig közlekedik.
A Szentlőrinci lakótelepről munkanapokon a 223M autóbusz a reggeli és a délutáni csúcsidőben Pesterzsébeten át a Boráros térre viszi az utasokat, a 23E autóbusz ugyanakkor a Boráros térről csak Pesterzsébet, városközpontig közlekedik. Ebből a városrészből még a sűrűbben induló 99-es autóbusszal is könnyen megközelíthető a belváros.

Rákoskeresztúrról munkanapokon a 161E autóbusz a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban az M2-es metróhoz az Örs vezér teréig viszi az utasokat. Kőbányán sűrűbben közlekedik a 85E autóbusz is.   

A Gyömrői út térségéből a reggeli csúcsidőn kívül délután is jár a 217E autóbusz, amely a Blaha Lujza téren biztosít közvetlen metrókapcsolatot.

A Nagykőrösi út térségéből és Gyál felől a reggeli csúcsidőben a 84M, a 94M és a 294M autóbusz ugyancsak a Nagyvárad térig közlekedik, a külső végállomások felé azonban változatlanul a Határ útról indulnak. 

200E autóbusz minden nap meghosszabbított útvonalon a repülőtérről a Nagyvárad térre viszi az utasokat.
A felújítás idején sűrűbben közlekedik a 2-es villamos is.

A 23E autóbusz hétvégén is közlekedik a Boráros tér és a Pesterzsébeti lakótelep kedvezőbb és gyorsabb elérése érdekében.

 

Lezárták az Ecseri út szervizútját a metróállomásnál. A 181-es és a 281-es autóbusz Ecseri út megállóját áthelyezték az Ecseri útra, a Dési Huber utcában pedig új, ideiglenes megállóhelyet létesítettek.

 

Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között sűrűbben járnak az elővárosi vonatok: hétköznap a reggeli csúcsidőben 7 percenként követik egymást. Ezen a szakaszon a Budapest-bérlettel utazók az InterCity és a gyorsvonatokkal is felár nélkül utazhatnak.

Soroksári úton, valamint a Nagykőrösi úton közlekedő dél-pesti elővárosi Volánbusz-járatok munkanapokon a reggeli csúcsidőben a Nagyvárad teret is érintik.

A változásokról a BKK honlapján is tájékozódhatnak.

 

KÖZÚTI KÖZLEKEDÉS

Az Üllői úton az Ecseri útnál útszűkületre és sávelhúzásra kell készülni. Az Orczy úton a Baross utca felé a Nagyvárad térnél lezárták a belső sávot, de az Üllői úton kifelé és a Haller utcában szintén sávlezárásra számítsanak a Nagyvárad tér előtt. Az Üllői úton kifelé sávelhúzásra kell készülni a Gaál Mózes utcánál. A Szentkirályi utcánál egy közös sávból lehet egyenesen haladni és jobbra kanyarodni. A Szentkirályi utcában a felújítás végéig a Baross utcától az Üllői útig buszsávot jelöltek ki, a közúti forgalom továbbra is az ellenkező irányban haladhat. Tilos megállni a Szentkirályi utca érintett szakaszán, valamint az Üllői úton a Szentkirályi utca és a Szabó Ervin tér között. A tilosban parkoló járműveket elszállítják.

A Szentkirályi utcánál egy közös sávból lehet egyenesen haladni és jobbra kanyarodni.

IX., Ferde utcában az Üllői út után sávelhúzással két sáv járható.

 

Az Üllői úton a Nagyvárad tér és a Határ út között, valamint a Könyves Kálmán körúton az Elnök utcától az Üllői útig buszsávot jelöltek ki. Meghosszabbították a buszsávot a Soroksári úton a Szabadkai úttól a Kén utcáig, a Boráros téren a Közraktár utca irányában, a Vajda Péter utcában a vasúti felüljárótól a Könyves Kálmán körútig, és az M5-ös autópálya bevezető szakaszán már a bevásárlóközpontoktól. A Gyömrői úton befelé a Csévéző utca előtt ugyancsak buszsávot alakítottak ki.

Nagyvárad téren az Üllői útról a Haller utca felé csak egy sávon lehet haladni, a Vágóhíd utcából pedig nem lehet balra, az Albert Flórián útra kanyarodni. Kerülni az Üllői út–Könyves Kálmán körút–Albert Flórián út útvonalon lehet.

Az Üllői úton az Ecseri útnál megváltozott a jelzőlámpák ritmusa: az Üllői úton befelé tartó forgalom egyszerre haladhat a Ceglédi út felől jobbra kanyarodó járművekkel. A Ceglédi útról egy sávban lehet az Üllői útra jobbra kanyarodni.  Az új forgalmi rend miatt a benzinkút csak a Balkán utca felől közelíthető meg.

Az Üllői úton a Pöttyös utcánál mindkét irányban útszűkületre és sebességkorlátozásra kell számítani.

A metrófelújítás idején kétirányú a XVIII., Kinizsi Pál utca. A Határ útnál és a Nagyvárad térnél a megváltozott forgalmi rend miatt gyalogosan is fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Az Üllői úton és a párhuzamos útvonalakon, így az M5-ös autópálya bevezető szakaszán és a Soroksári úton is hosszabb menetidőre kell készülni, érdemes ezért korábban vagy később útnak indulni, és előre megtervezni az utazást.

 

Az Alig utcát Váci útnál lezárták.

Népligetben tilos behajtani az M3-as metrópótló autóbusz útvonalára, valamint a Rapaics Raymund sétányra munkanapokon 6 és 18 óra között.

 

 

TOVÁBBI HÍREK

 

Vágányépítés miatt a Soroksári úton a kifelé vezető oldalt lezárták a Dandár utcától a Tóth Kálmán utcáig. A forgalmat a Lechner Ödön fasorba terelték, ami ezen a szakaszon kifelé egyirányú lett. Az áttereléseknél fokozott óvatosággal vezessenek!

A Pápay István utcától befelé az Ipar utcáig sávelhúzással két sáv járható. A Haller utcából egy sávban lehet jobbra, a Soroksári útra hajtani, és a Dandár közi villamosátjárónál visszakanyarodva kifelé haladni a Lechner Ödön fasorban. A Soroksári útról továbbra sem lehet a Haller utcába kanyarodni, oda a Dandár utca–Vaskapu utca vagy a Pápay István utca–Szent Benedek utca útvonalon juthatnak el. A Szent Benedek utca egyirányúsága megfordult.

A 2-es és a 24-es villamos helyett a Haller utca/Soroksári út és a Közvágóhíd között a Soroksári úti autóbuszokkal lehet utazni, de a Haller utca/Soroksári út megállót áthelyezték.

 

Tart a Kvassay híd felújítása: a Kvassay hídon hétköznaponként délelőtt befelé kettő, kifelé egy sávon haladhat a forgalom, míg délutánonként fordítva: Csepel felé kettő, befelé csak egy sávon lehet közlekedni. Buszsávot alakítottak ki a Weiss Manfréd út–Kvassay Jenő út útvonalon. A Wein János útról nem lehet balra, a Weiss Manfréd útra kanyarodni. A H7-es HÉV a Kvassay híd déli oldalán kialakított ideiglenes végállomás és Csepel között közlekedik, a Boráros tér és a Közvágóhíd között pedig pótlóbusz jár.

A Weiss Manfréd út–Kvassay Jenő út–Soroksári út–Boráros tér útvonalon és környékén a reggeli és a délutáni csúcsidőben torlódásra kell számítani.

 

Tart a vágányfelújítás a Bosnyák téren; minden irányban sávelhúzással csak egy sáv járható. A Bosnyák utcai és a Szabács utcai villamosátjárót lezárták. A Bosnyák utcából nem lehet balra, a Nagy Lajos király útjára kanyarodni.

Pótlóbusz közlekedik a Szugló utca/Nagy Lajos király útjától a 3-as villamos helyett a Mexikói útig, a 62-es és a 62A villamos helyett Rákospalota, MÁV-telepig, a 69-es villamos helyett pedig a teljes vonalon. Az 5-ös, a 32-es, illetve a 124-es és a 125-ös autóbusz igénybevételét is ajánljuk.

 

Lezárták a Csömöri úti felüljárót felújítás miatt (a gyalogosforgalom előtt is). A hídon félpályán csak a BKK járatai hajthatnak át. A Molnár Viktor utcából a Drégelyvár utcánál csak egyenesen és jobbra lehet haladni, Zuglóban a Csömöri útról pedig csak a Cinkotai út felé lehet tovább haladni. A Erzsébet királyné útján az Öv utcánál, a Kolozsvár utcában a Rákospalotai körvasútsornál és a Bánkút utcában a Szerencs utcánál jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki.

 

A II. Rákóczi Ferenc úton az M0-ás híd alatt útszűkületre kell készülni felújítás miatt. Az M0-ás autóúton a 6-os főúti csomópontnál az M5-ös autópálya irányában csak egy sáv járható, valamint lezárták a le- és felhajtót. Kerülni az M6-os autópályán keresztül lehet. A Leshegyi lehajtó szintén le van zárva.

138-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik, Csepel, Szent Imre tér felé nem érinti a Lépcsős utca, a Jókai Mór utca és a Növény utca megállót.

 

BKK Info

Kommunikáció

 

Tel: +36 1 266 9003

E-mail: bkk.info@bkk.hu

 

Budapesti Közlekedési Központ Zrt.

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 19-21.

cégjegyzékszám: 01-10-046840

 

 

 

 


Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.

 

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. augusztus 7. péntek, Ibolya napja van.
Az év 32. hete és 220. napja.
Holnap László napja lesz.

1725. Pest vármegye a protestánsokat, kik elvett templomaik visszaadását és vallásuk szabadsága visszaállítását szorgalmazták, elutasította.


1945. A Vörös Hadsereg átadja a magyar államnak a csepeli Weiss Manfréd Műveket.


Bella István / 1940. aug.7. - /

Mintha

Csak olyan lesz anyám, ha meghalok,
mintha magadba zárnál, s én élő sötétben,
lélekző fények, homály-liliomok
világűr mélyén szívedhez lapulok,
hallgatom visszahangját a földnek: éltem.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három szorozva hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com