Csak a horrorfilmekben látni olyan kegyetlenségeket, amit a mozgássérült fiatallal tettek társai

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Állítólagos barátai brutálisan megkínoztak egy 19 éves mozgássérült lányt.

Csak a horrorfilmekben látni olyan kegyetlenségeket, amit a mozgássérült fiatallal tettek társai Kayla Kendrigan .borsonline.hu.jpg

A 19 éves Kayla Kendrigant szeptember 23-ra virradóan támadták meg Sydneyben, miután arra kényszerítették, hogy szálljon be egy autóba. Ezek után bekötötték szemeit és egy ötven kilométerrel arrébb lévő házba hurcolták. A lány – aki bal alsókar nélkül született – folyamatos ellenállást tanúsított, ezért egy székhez kötözték, egy faütővel megverték, megégették, összerugdosták, és késsel összevagdosták. Még szerencsétlen lány haját is levágták kegyetlen bántalmazói, de ez sem volt elég nekik. Ismét az autóba rángatták, és a Hawkesbury folyó egy hídjához vitték, ahol a húszméteres mélybe dobták a szerencsétlen mozgássérült fiatalt. A lány hihetetlenen módon, de képes volt fél karral is kiúszni a folyóból, a parton segítséget kért a járókelőktől, akik értesítették a mentőket és a rendőrséget is. – Sosem fogom megérteni, hogy lehet képes valaki ilyen szörnyűségekre. Kayla mindig kedves és barátságos volt mindenkivel, sosem verekedett össze senkivel. Nagyon elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy sosem tudott megtanulni úszni, vagy megvédeni magát, mert fél karral született. De azon a borzasztó éjszakán úgy küzdött az életéért mint egy igazi harcos – mondta a megtámadott lány szerető nővére. A támadással négy fiatalt gyanúsítottak meg, a 19 éves Brooke Brownt, a 22 éves Matthew Leuthwaitet, egy 17 éves lányt és egy 16 éves fiút. Utóbbiakat fiatal korukra való tekintettel nem nevezték meg. A társaság tagjai korábban Kendrigan barátai voltak, de az áldozat összeveszett együkükkel – kutyának nevezte – ezért megromlott a viszony köztük. Feltehetőleg ezért az egyetlen dühösen kimondott szóért kellett átélnie a borzalmakat. A bandát többek között emberrablással, súlyos testi sértéssel, és előre eltervezett, különösen kegyetlen gyilkossági kísérlettel vádolják, amiért 25 év börtönt is kaphatnak fejenként.

Forrás: borsonline

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


3 * = tizenkettő

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..