DONIZETTITŐL PIAZZOLLÁIG

Beküldve ide: Kultúra | 0

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár és Zeneműtára szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2017. május 12.-én, pénteken 18 órára a DONIZETTITŐL PIAZZOLLÁIG – Könyvtári dallamok fuvolára és zongorára c. koncertre.

Közreműködnek: Hornyák Balázs fuvolaművész Kiss Julianna zongoraművész Hornyák Balázs fuvolaművész és Kiss Julianna zongoraművész duója 2015-ben alakult Budapesten. Repertoárjuk legnagyobb részét a romantikus és kortárs irodalom darabjai alkotják. Az elmúlt másfél évben számos meghívásnak tettek eleget Magyarországon és külföldön egyaránt. Más hangszerekkel kiegészülve, a klasszikus repertoáron kívül a fuvola-zongora duó szívesen játszik crossover stílusban is. 2016-ban a Vinzenzo Vitti Nemzetközi Zenei Versenyen (Bari, Olaszország) a duó kamarazene kategóriában harmadik díjat nyert. A rendezvény ingyenes, helyfoglalás érkezési sorrendben a terem befogadóképességéig! Helyszín: Országos Idegennyelvű Könyvtár és Zeneműtára Rendezvényterem 1056 Budapest, Molnár utca 11. Tel.: (06-1)318-36-88 További információ: www.oik.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


4 * = harminc kettő

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..