Egy jubileumi ünnepségen mutatta be diplomakollekcióját Pázmány Lili

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Korábban hoztunk egy cikket Pázmány Liliről, aki diplomakollekciójául kifejezetten mozgáskorlátozottaknak tervezett ruhákat alkotott. A kollekció az Unobstructed nevet viseli. Lili édesanyja öt éve kerekesszékes, a lány ennek nyomán kezdte érdekelni a kerekesszékesek öltözködése, ehhez való viszonya, és így született meg … Folytatás

Korábban hoztunk egy cikket Pázmány Liliről, aki diplomakollekciójául kifejezetten mozgáskorlátozottaknak tervezett ruhákat alkotott. A kollekció az Unobstructed nevet viseli.

Lili édesanyja öt éve kerekesszékes, a lány ennek nyomán kezdte érdekelni a kerekesszékesek öltözködése, ehhez való viszonya, és így született meg a fent említett diplomakollekció.

Lili augusztus 30-án, a Somogy Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület 10 éves jubileumi ünnepségének keretében, a Kaposi Mór Oktató Kórház konferenciatermében egy akadálymentesített divatbemutató formájában mutatta be “élesben” is munkáját.

Itt olvashatnak bővebben az eseményről, valamint láthatnak a divatbemutatóról egy videót: https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/edesanyjanak-segit-a-mozgaskorlatozottaknak-tervezett-ruhakkal-1782013/?fbclid=IwAR3VSQMG6SdSgoXiWflkWRpjqQawlZwPNmIyiNf5_qy695QpJWkzV6stMqA