Egy tábla csokival a beteg gyermekekért!

Beküldve ide: Szociális ügy | 0

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 2018-ban is elindítja a „KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉST, EGY ÜZENETTEL” felhívást, amikor jókívánságodat eljuttathatod a leukémiás és daganatos gyermekeknek!

Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a gyermekeknek, akik hónapokon, éveken át küzdenek gyógyulásukért. Érzik, hogy nincsenek egyedül, és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban. Kérjük, szervezd meg jótékony csapatodat, óvodádban, iskoládban, munkahelyeden vagy baráti társaságodban! Készítsetek saját kezűleg gyűjtődobozt, amelyet lehet rajzokkal is díszíteni, kérjük, a dobozra írjátok rá, hogy „VELED VAGYOK”! Ha kérdésed lenne, írj nekik, email: remeny1999@gmail.com Kapcsolat: Zsupos Sándor, Telefon: 30/384-9703 Az ajándékok és üzenetek országosan jutnak el, Karácsonyra a gyermek-hematológiai centrumokba az alapítvány közvetítésével. Az átadásokról beszámolnak a honlapukon, valamint a közösségi oldalukon: www.facebook.com/veledvagyok Debrecenben az adományozási ünnepség 2018. december 02-án, az addig beérkezett ajándékokból! A később 2018. december 15-ig beérkezett ajándékokból, a többi 6 magyarországi Gyermek Hematológiai Centrumba juttatják el az ajándékokat a leukémiás és daganatos beteg gyermekek részére! Az adományokat postai címükre várják: Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 4032 Debrecen Civis utca 5. sz. 3/28.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 + kettő =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..