Elérhető közelségben a megegyezés, de a buszok igen messze vannak a megállóktól

Beküldve ide: Belföldi hír | 0

Szombat reggel folytatódott a Kollektív Szerződés közös tárgyalása a mielőbbi megegyezés érdekében valamennyi szakszervezet bevonásával, ahol nemcsak a sztrájkbizottság képviselői vettek részt, hanem a Kollektív Szerződést már korábban aláíró érdekképviseletek is – tájékoztat a BKV. közleménye.

A Kollektív Szerződést már korábban aláíró érdekképviseletek nem fogadták el a Társaság vezetése által – a sztrájkbizottság ajánlatára válaszul – készített új Kollektív Szerződés ajánlatot, ezért vasárnap 19 órában állapodtak meg az új Kollektív Szerződés közös tárgyalásában.

Az egyeztetés ezt követően a sztrájkbizottság képviselőivel folytatódott, ahol a menedzsment egy újabb, megvizsgálandó javaslatot tett. A BKV vezetése számít arra, hogy a sztrájkbizottság nyitott a megvizsgálandó javaslatra, aminek megtárgyalását követően lehetne azt új Kollektív Szerződés ajánlatként az összes szakszervezet részére előterjeszteni.

A menedzsment a mielőbbi megegyezés érdekében ma este 19 órakor folytatja a sztrájkbizottság képviselőivel az egyeztetést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hét - = 5

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..