Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Bonanza Banzai - 1984

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Elkészültek a támogatott lakhatást segítő szociális alapszolgáltatások útmutatói
- 2020. június 28. 19:54 - 29 megtekintés

Az EFOP-2.2.2. pályázói körbe tartozó intézmények vezetőinek, illetve szakmai munkatársainak igényeire reagálva, a TÁRS projekt Szakmai Koordinációs Műhelye és Szolgáltatásfejlesztési Munkacsoportja, külső szakértők bevonásával összeállították a támogatott lakhatást segítő szociális alapszolgáltatások dokumentációs rendszerének kialakításához kapcsolódó útmutatókat.

A TÁRS projekt feladata a kiváltásban résztvevő intézmények szakmai módszertani háttértámogatása. 2019 októberében elkészült az „Útmutató a támogatott lakhatás szolgáltatás dokumentációs rendszerének kialakításához” című kiadvány, mely elektronikus és nyomtatott formában is átadásra került az EFOP-2.2.2. pályázói kör munkatársainak rendezett régiós szakmai műhelyeken.

Ezt követően – a projektmegvalósítók részéről felmerült igényeket figyelembe véve – a támogatott lakhatás szolgáltatásokhoz kapcsolódó, továbbá a szolgáltatási gyűrű részét képező szociális alapszolgáltatások (házi segítségnyújtás, nappali ellátás, közösségi ellátás, támogató szolgálat, fejlesztő foglalkoztatás) vonatkozásában is kidolgozásra kerültek a dokumentációs csomagok. Az útmutatók a szociális alapszolgáltatások létrehozásában és működtetésében tapasztalattal rendelkező külső szakértő bevonásával készültek el.

A támogatott lakhatást segítő szociális alapszolgáltatások útmutatóinak célja az intézményi férőhelykiváltás során létrejövő támogatott lakhatás szolgáltatások és szolgáltatási gyűrűik kialakításának és működtetésének segítése. Emellett az olvasók a támogatott lakhatást működtető intézmények szakmai munkájának és a támogatott lakhatásban lakók mindennapi életvitelének, szükségleteinek támogatásához is hasznos támpontokat kapnak.

A szakmai anyagok dokumentummintákat tartalmaznak többek között a szociális  alapszolgáltatások szolgáltatói nyilvántartásba vételéhez, a szolgáltatások működtetéséhez és a szolgáltatás nyújtáshoz. Ismertetik a szolgáltatást igénybevevők jogait, panasztételi és jogorvoslati lehetőségeit, a szolgáltatók jelentési kötelezettségét, továbbá információkat és mintákat adnak a munkavállalókkal kapcsolatos dokumentumokra, bemutatva az alapszolgáltatások működése során alkalmazandó meghatározó jogszabályi környezetet. Az alapszolgáltatások kialakításának útmutatói célcsoport-specifikusan kerültek összeállításra, így a fogyatékos személyeket, valamint a pszichoszociális fogyatékos és szenvedélybeteg személyeket ellátó intézmények számára külön dokumentációs- és iratminta készült.

A kidolgozott dokumentációs csomagok a TÁRS projekt hálózati rendezvényein kerülnek átadásra az EFOP 2.2.2-es kiváltásban érintett intézmények számára, továbbá elektronikus formában is elérhetővé válnak.

További információk a TÁRS projekt – EFOP 1.9.1 projektről(Forrás: Rehabportál)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese, Sarolta napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Csaba napja lesz.

1044. Aba király ménfői veresége és halála. III. Henrik, miután Aba király a béke némely föltételeit nem teljesítette, harmadszor tört be az országba, s Ménfőnél a pápailag kiátkozott Aba felett árulás segélyével nagynehezen győzelmet nyert. Aba a Tisza vidékére futott a ott azon magyarok által, kiknek rokonait agyonverette, meggyilkoltatott.


1683. Az Udvari Haditanács alelnöke Pozsonyban átveszi a koronaőröktől a Szent Koronát, hogy Thököly és a törökök elől Ausztriába menekítse.


Apáti Miklós / 1944. júl.5. - /

Szakállosodván

"...Átlátván mindenen, én azt akarom:
barát és ellenség már lásson át rajtam.
Boromat kidöntöm, poharam megőrzöm,
hogy eszembe jusson, mit is akartam:

halottnak emléket, a dolgosnak munkát,
hazát a szegénynek, napsütést a rabnak,
jövőt a jelennek, a testnek diadalmát,-
s magamnak maradjak még kicsit fiatalnak."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com