Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Android-os alkalmazás (Készítette: Benkő Dániel)
Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Sugarloaf - Túl élni téged

Hallgatók száma: 79

eRikkancs bemutató online formában a Fehérbot napján

- 2020. október 8. 11:00 - 123 megtekintés

Október 15-én, csütörtöki napon délelőtt 10 órai kezdettel online bemutatót tart az Alko-soft fejlesztői csapat az eRikkancs rendszerről!

A fejlesztő cég vár minden látássérült és nem látássérült érdeklődőt. Élő példákkal mutatják meg, hogy jól látóként és látássérültként milyen előnyök vannak az eRikkancs használatában. Bemutatják, hogy ez a rendszer mindenkinek szól!

A bemutató rögzítésre kerül, melyet a bemutatót követően az Alko-soft Youtube csatornáján, valamint Facebook oldalán közzé tesznek.

A bemutatót a Microsoft Teams segítségével fogják tartani. A használathoz elegendő egy internet böngésző.

A bemutató linkje: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MTI2NDZhZGMtMWYyNy00ODdkLWJjMDItY2U0N2M4OWRiNGEx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22b68ca5c3-9989-47e1-b715-e087bbac12ff%22%2c%22Oid%22%3a%22be96d4ef-7838-43ec-951a-7bdefd8a9bdf%22%7d

A lenti leírás segítségével képernyőolvasó használatával is könnyedén lehet csatlakozni a bemutatóhoz.

A leírt lépések abban az esetben igazak, ha nem a Microsoft Teams programot, hanem egy Internet böngészőt (Edge, Chrome) használ a felhasználó. Az Internet Explorer
és a Firefox nem támogatott.

1. Kattintsunk a közzétett linkre. Az alapértelmezett böngészőben fogja megnyitni az oldalt. Ha az alapértelmezett böngésző az Internet Explorer, vagy a Firefox, akkor javasolt, hogy a linket másoljuk ki a vágólapra, majd kézzel indítsunk el egy másik böngészőt. Nyomjunk a megnyitásra, majd másoljuk be a linket a vágólapról. Utána enter. Ha van a gépünkön Microsoft Teams, akkor ha rányomunk a linkre, azt fogja behívni. Ha mégsem akarjuk a Teamsot használni, akkor ugyanúgy másoljuk a linket a böngészőbe. Ekkor megkérdezi, hogy A webhely megpróbálja megnyitni a Microsoft Teams alkalmazást. Keressük meg a Mégse gombot, majd nyomjunk rá.

2. Megnyílik a beszélgetés. Ezt üzenetben jelzi is, hogy csatlakozás beszélgetéshez.

3. Tabbal keressük meg a Folytatás ebben a böngészőben… lehetőséget, és nyomjunk egy szóközt.

4. Ekkor rákérdez a Mikrofon és Kamera használatára. Amennyiben szeretnénk hanggal beleszólni a bemutatóba, Tabbal keressük meg az Engedélyezés gombot. Nyomjunk rá szóközt. Ha valakinek kamerája is van, vigyázzon, mert az is bekapcsol és láthatóvá válik a kamera előtti rész. Így ha nem szeretnénk a kamerát, akkor az engedélyezés után Tabbal megkereshetjük a Kamera kikapcsolása lehetőséget. Azon nyomj egy szóközt, és a kamera kikapcsol. Ugyanezt a mikrofonnal is megteheted.
Ha mégsem akarunk mikrofont, akkor Tabbal keressük meg a mikrofon elnémítása lehetőséget, és szóközzel kapcsoljuk ki.

5. Tabbal, vagy shift Tabbal keressük meg az Adja meg a saját nevét szerkesztőt. Ide a keresztnevünket, vagy amit szeretnénk, írjuk be. Majd Tabbal menjünk a csatlakozás
az értekezlethez gombra. Nyomjunk rajta egy szóközt.

6. Ilyenkor máris bekapcsolódtunk a bemutatóba. Ha még nem kezdődött el, akkor várakozóba kerülünk. Várjuk meg a kezdést, és automatikusan hallani fogjuk amint a bemutató elkezdődik.

7. Ilyenkor is Tabbal mozoghatunk, és a mikrofont, vagy a kamerát tudjuk ki be kapcsolni a fent leírt módokon.

8. Ha elindult a bemutató, és megkezdődik a rendszer bemutatása, mindenki mikrofonját le fogják központilag tiltani. Ha szeretnénk hozzászólni, akkor Tab
nyomkodásával keressük meg az emelje fel a kezét gombot. Ha erre nyomunk, akkor a szervezők látják, hogy szeretnénk kérdezni, és visszaengedik a mikrofonunkat. Fogják jelezni ha feltehetjük a kérdésünket. Erre azért van szükség, mert ha sok ember van bejelentkezve, akkor zavaróak lehetnek a különféle hangok.

9. Az Alko-soft lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy segítséget kérjen a bemutató indulása előtt. 9 órától a +36(30)499-3477 telefonszámon, vagy a  d.balint@alkosoft.eu email címen kereshetik a céget, és megpróbálnak segíteni ha nem menne a csatlakozás. (Ezt a segítséget 10 óráig tudják biztosítani.)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


4 - egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Erikkancs - a digitális újságos

Alko-soft

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2021. január 22. péntek, Vince és Artúr napja van.
Az év 03. hete és 22. napja.
Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.

1524. A pápa pénzzel segíti Magyarországot.VII. Kelemen Antonio de Burgio bárót pénzsegéllyel követül küldi Magyarországra.


1566. A reformátusok gyűlése Göncön, ahol 25kánon alkottatott.


Sárközi György: Esőcseppek
/1899. jan. 22. - 1945.márc.8. /

Eljön a nap, hogy többet nem leszek,
a könyvespolcon kis kötet leszek.
Mi életem volt: öröm, szenvedés,
sötét sorok örök csendjébe vész.

Néhanapján egy kéz értem kinyúl,
s zörgő lapjaimon váratlanul
fölsüt egy szó, mint másvilági hold,
s új életet kezd , ki fölém hajol."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét szorozva öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 307
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com