Esélyegyenlőségi Magazin

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Műsorunkkal az Esélyegyenlőséget szeretnénk megteremteni, és persze nem utolsós sorban a „fogyatékkal” élőket szeretnénk mind azokat a helyeket bemutatni, ami elérhető számukra.
Magazinunkban helyet adunk a kultúra, legyen az színház, mozi, vagy netán kulturális intézmény.
De nem utolsó sorban bemutatunk olyan elit, és még megengedhető áron szállásokat ahol kulturált környezetben, töltheti el „fogyatékkal” élő pihenését, kikapcsolódását.
Célunk, hogy fogyatékkal élő embereknek meg mutassuk, hogy igen is szép az élet, és vannak, olyan helyek Magyarországon, világban ahová el tudnak Ők is jutni. A rádióműsorunkban rendszeresen bemutatunk olyan helyeket ahol Mi magunk is megfordultunk így nyugodt szível, ajánljuk a helyet.

2011 augusztusi adás tartalomból: Augusztusi adásunkat múzeumoknak szenteljük, és bemutatjuk Önöknek a Budapesti Hírközlési Múzeumok Alapítványt. Utána el látogatunk Rádió és Televíziózás Történeti Múzeumba, és az adás legvégén pedig el csábítom Önöket egy Csokoládé Múzemuba.
Természetesen minden hely amit ebben a műsorban is ajánlunk akadálymentes. Varja Önöket a két Örökös házigazda Bratkó József, és Bratkóné Földesi Ágota. Esélyegyenlőségi Magazin Tel: +3621202-2707  vagy eselyegyenlosegi.mazin@gmail.com érhetitek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


2 + négy =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..