Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Mr. Rick - Mambo Italiano

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Fogyatékosságügyi Tárcaközi Bizottság alakul

- 2015. július 5. 16:00 - 1731 megtekintés

Fogyatékosságügyi Tárcaközi Bizottság néven javaslattevő, véleményező, tanácsadói tevékenységet végző testület létrehozásáról döntött a kormány; az erről szóló határozat kedden jelent meg a Magyar Közlönyben.

A fórum feladata a társadalmi integrációt célzó Országos Fogyatékosságügyi Program és a hozzákapcsolódó szakpolitikai programok végrehajtásának elősegítése; ennek részeként koordinálja a minisztériumok fogyatékos embereket érintő tevékenységét, valamint figyelemmel kíséri ezen programok és az Európai Unió fogyatékosságügyi stratégiája nemzeti hatáskörbe utalt feladatainak végrehajtását. A bizottság javaslatokat dolgoz ki az Országos Fogyatékosságügyi Programban foglaltak végrehajtására, továbbá a fogyatékos embereket érintő jogszabályok módosítására, megalkotására, illetve véleményezi az e területet érintő kormányzati intézkedések tervezetét, koordinálja a nemzetközi kötelezettségekből fakadó feladatok végrehajtását. A bizottság emellett véleményez az Országos Fogyatékosságügyi Program és a kapcsolódó szakpolitikai programok végrehajtásával kapcsolatos utólagos értékelések előkészítése során. A testületet a szociál- és nyugdíjpolitikáért felelős miniszter által felkért állami vezető irányítja; tagjai az egészségügyért, a szociál- és nyugdíjpolitikáért, a társadalmi felzárkózásért, a családpolitikáért, a gyermek- és ifjúságpolitikáért, a kultúráért, a kormány általános politikája megvalósításának stratégiai irányításáért, a foglalkoztatáspolitikáért, a közfoglalkoztatásért, a szakképzésért és felnőttképzésért és az államháztartásért felelős miniszter által vezetett minisztérium egy-egy képviselője. Emellett helyet kap a bizottságban az oktatásért felelős miniszter által vezetett minisztérium képviseletében a köznevelési és a felsőoktatási területet képviselő egy-egy delegáltja, továbbá a fogyatékos emberek társadalmi integrációjával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos. A testületnek emellett eseti tagjai is lehetnek. A bizottság tagjai tevékenységükért tiszteletdíjban nem részesülnek. Forrás: MTI.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ 6 = tizenkettő

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert napja van.
Ma van a(z) Idegenforgalmi világnap, fehérkendő napja.
Az év 39. hete és 271. napja.
Holnap Vencel napja lesz.

1527. János király tokaji veresége.


1709. Bottyán János tábornok halála. 1640 táján született Esztergomban szegény nemes szülőktől. Rákóczi többször magasztalta őt emlékirataiban. A tarnaőrsi táborban agyszélhűdés oltá ki életét.


Kisfaludy Sándor
/ 1772.szept.27. - 1844. okt.28. /

A boldog szerelemből

Alig nézi magát körül
Az ember e világban,
Ittlétének alig örül,
Sírja immár tátva van.
Benne van a mulandóság
A föld minden porában:
Barátim hát! ne henyéljünk
A kevésből sokat éljünk,
Míg a tátott sír befal;
Rövid éltünk, mint e dal.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hét plusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com