Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Sugababes - Stronger

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Gyermekkarácsony a Parlamentben
- 2008. december 29. 6:26 - 2828 megtekintés

Ezer állami gondozott, hátrányos helyzetű, fogyatékos és nagycsaládban nevelkedő gyermek érkezett vasárnap délelőtt az ország házába, hogy a hagyományoknak megfelelően gazdag kulturális műsor kíséretében köszöntse a közelgő karácsonyt.

Alkalmi táncház és sok gyerek beleshetett a műsor délelőtti próbáira is. A Vadász terem Csodák palotájává alakult, a Gobelin teremben kézműves foglalkozásokat tartottak. Az Országházi sétákat a gyerekek által ismert hírességek – szappanopera szereplő, tévés műsorvezető, valamint erőművész páros – vezették. Délelőtt 11 órakor köszöntötte Szili Katalin házelnök, az ünnepség fővédnöke a kis vendégeket, majd rövid mesét olvasott fel nekik és közös éneklésre buzdította őket. Ezután – jelképesen – átadta az épület kulcsát, amivel arra biztatta a kis látogatókat az országgyűlés elnöke, hogy vegyék birtokba ezen a napon az egész parlamentet. A műsorvezető Farkasházi Réka ezután sorra szólította a népszerű énekeseket, táncosokat, színészeket. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán óriási tapsot kapott, akárcsak a Budapesti Operettszínház társulatának tagjai, akik a Szentivánéji álomból adtak elő részleteket. Mark, a Fool Moon együttes, illetve Dolhai Attila léptek ezután a mikrofonhoz, majd Csonka András és Keleti Andrea adták elő versenytánc programjukat. A Csillag születik című tehetségkutató műsorból ismert énekes, Bíró Gergő adta elő az A csitári hegyek alatt című népdalt. Varga Feri és Balássy Betty duója után Szekeres Adrien igazi karácsonyi hangulatot teremtett A szeretet ünnepén című számával. A népszerű tévésztárok és előadóművészek mind ingyen léptek fel, részükről ez volt az ajándék karácsonyra a meghívott ezer nehéz sorsú gyermeknek. A műsor után a résztvevő gyerekek ajándékot kaptak és egész nap játszhattak az Országház termeiben.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ 5 = kilenc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. május 29. péntek, Magdolna napja van.
Az év 22. hete és 150. napja.
Holnap Janka, Zsanett napja lesz.

1453. II. Mohamed szultán Konstantinápolyt rémisztő kegyetlenségek között elfoglalta. E székváros vesztét hazánk is megérezte.


1465. II. Pál pápa felhatalmazza Vitéz János esztergomi érseket és Janus Pannonius pécsi püspököt, hogy Mátyás király kívánságának megfelelően stúdium generálét (egyetemet) létesítsenek Magyarországon.

Juhász Gyula: Egy régi nőnek

A múltak májusába
Eljössz-e még velem?
A múltak májusába,
Mely csupa szerelem.

Az én holt ifjúságom
A legszebbik halott,
Az én holt ifjúságom
Vígan föltámad ott!

Az én tűnt édenkertem
Csupán neked terem.
Az én tűnt édenkertem
Az első szerelem.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc plusz öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com