Három évig nem lesz gond a mozgássérült idős nő kirablóival

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Jóváhagyta a Szikszói Járásbíróság azt az egyezséget, melyet a vádlottak és az ügyészség kötött az szikszói idős nő kirablása ügyében. A járásbíróság által megállapított tényállás szerint a két férfi megállapodott abban, hogy a 85 éves, mozgásában lényeges korlátozott sértett arany, köves fülbevalóit elveszik.

Mivel az asszony és az idősebb férfi ismerték egymást, ezért úgy döntöttek, hogy csak a fiatalkorú társa megy be a nőhöz, amíg ő kint őrt áll. Másfél évvel ezelőtt a fiatalkorú fiú bement a nő szikszói házába és felszólította a fülbevalóinak átadására. Az asszony nem adta oda neki az ékszert, ezért a fiú átkarolta és magához szorította. Az egyik fülbevalót kikapcsolta és kivette a füléből, a másikat viszont kitépte. A bíróság a fiatalkorú elkövetőt 3 év fiatalkorúak börtönbüntetésére, míg társát 3 év fegyházra ítélte. Enyhítő körülményként értékelte, hogy mindketten beismerő vallomást tettek, és egyikük kiskorú gyermek tartásáról is gondoskodik. Az ítéletet tudomásul vették, így az jogerőre emelkedett. (Forrás: 24.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


7 + = tizenegy

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..