Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Hooligans - Játszom

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Idén akár 17 ezer hallgató is kaphat diplomát a Debreceni Egyetemen
- 2020. május 12. 20:42 - 54 megtekintés

Az átlagos 6 ezer mellett az a 11 ezer volt diák is megkaphatja oklevelét, aki korábban nyelvvizsga hiányában nem vehette át.

A diplomaosztó az idei szemeszterben várhatóan elmarad a Debreceni Egyetemen. A diplomások száma azonban rekordszámú lehet. A kormány döntése alapján ugyanis, aki 2020. augusztus 31-éig sikeres záróvizsgát tesz, nyelvvizsga nélkül is jogosult diplomájára. Ezt Debrecenben a jogosult 11 ezer közül már 8800-an igényelték.

– Egy online felületen kell feltölteni a személyes adataikat, és azokat, amiket fontosnak találtunk abból a szempontból, hogy az okleveleket ki tudjuk állítani. Ezen a felületen meg tudják jelölni azt is, hogy milyen karon tettek záróvizsgát, és hol szeretnék átvenni az oklevüket – mondta el Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgató.

Bartha Elek oktatási rektorhelyettes elmondta: a távoktatás értelmében a vizsgaidőszak is a megszokottól eltérően alakul, A hallgatóknak a legtöbb szakon videokonferenciás szóbeli vizsgákon és az E-learning felületén online teszteken kell bizonyítani. Az oktatási épületek látogathatóságának részleges feloldása viszont a gyakorlatorientált szakokon lehetővé teszi a személyes jelenlétet.

– A megfelelő járványügyi szabályok betartásával személyesen is lehet záróvizsgát tenni. Védőfelszerelést biztosít az egyetem – közölte  Bartha Elek oktatási rektorhelyettes.

Vannak olyan szakok, ahol a vizsga előfeltételére a gyakorlat elvégzése, itt az egyetem meghosszabbított tanévet vezetett be, így a hallgatóknak augusztus 31-éig van lehetőségük záróvizsgázni.

A teljes riport az alábbi videóban tekinthető meg: 

https://www.dehir.hu/videogaleria/johetnek-a-videokonferencias-zarovizsgak-is

(Forrás:a Dehir.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


9 - kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 5. vasárnap, Emese, Sarolta napja van.
Az év 27. hete és 187. napja.
Holnap Csaba napja lesz.

1044. Aba király ménfői veresége és halála. III. Henrik, miután Aba király a béke némely föltételeit nem teljesítette, harmadszor tört be az országba, s Ménfőnél a pápailag kiátkozott Aba felett árulás segélyével nagynehezen győzelmet nyert. Aba a Tisza vidékére futott a ott azon magyarok által, kiknek rokonait agyonverette, meggyilkoltatott.


1683. Az Udvari Haditanács alelnöke Pozsonyban átveszi a koronaőröktől a Szent Koronát, hogy Thököly és a törökök elől Ausztriába menekítse.


Apáti Miklós / 1944. júl.5. - /

Szakállosodván

"...Átlátván mindenen, én azt akarom:
barát és ellenség már lásson át rajtam.
Boromat kidöntöm, poharam megőrzöm,
hogy eszembe jusson, mit is akartam:

halottnak emléket, a dolgosnak munkát,
hazát a szegénynek, napsütést a rabnak,
jövőt a jelennek, a testnek diadalmát,-
s magamnak maradjak még kicsit fiatalnak."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kettő plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com