Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Nagy generáció - legnagyobbak a 70-80-as évekből

Hallgatók száma: 6

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Idén is szebbé tehetik a nehéz sorsú emberek karácsonyát a debreceni reformátusok
- 2019. október 30. 18:17 - 13 megtekintés

Ismét elindította adventi adománygyűjtő akcióját a Magyar Református Szeretetszolgálat – jelentették be Debrecenben. A Szeretetdoboz elnevezésű programban december közepéig országszerte várják a felajánlásokat. A szeretetszolgálat tartós élelmiszerekkel és tisztasági cikkekkel szeretné szebbé tenni a rászorulók karácsonyát.

A szervezet most is elindította országos jótékonysági programját, amihez Dánielffy Gergő énekes is csatlakozott. /Fotó:DehÍr.hu/ Debrecenben tavaly 120 rászoruló család kapott tartós élelmiszert karácsony előtt néhány nappal. Az adományokat a Magyar Református Szeretetszolgálat a Szeretetdoboz akcióban gyűjtötte össze. Fekete Károly, református püspök szerint a felajánlásoknál nem a mennyiség számít, hanem a gesztus, amivel a szükségben levőket támogatják.  Mi nem kincseket kérünk, hanem olyan természetes alapanyagokat, amivel egy ünnepi asztalon annak is lehet ünnepe, akinek egyébként a hétköznapjai sokkal, de sokkal szegényebbek, mint a mienk – hangsúlyozta Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. A református egyház zsinata tizenhárom éve alapította meg a szeretetszolgálatot:a szervezet igyekszik minél több emberen segíteni, minél több rászorulót támogatni. Erre akkor van lehetőségük, ha adományokat kapnak, így most is számítanak minden jó szándékú adakozóra. Azt szeretnénk elérni, hogy minél több dobozt töltsenek meg az emberek tartós élelmiszerrel, amit aztán tovább adhatunk, eljuttathatunk karácsony ünnepére, és ezzel valóban szebbé tehetjük sok család karácsonyát – mondta Oláh István, a Magyar Református Szeretetszolgálat kuratóriumi elnöke. Tavaly 115 tonna tartós élelmiszert gyűjtött össze a szeretetszolgálat, csaknem 10 ezer család karácsonyát tették szebbé egy-egy csomaggal. Most azt kérik, hogy elsősorban konzerv, rizs, cukor, száraztészta, cukor, étolaj, tea és kávé kerüljön a dobozokba, de nagy szükség van például szappanra, fogkrémre, tusfürdőre is.  Országszerte több irodával is rendelkezünk. A honlapunkon megtekinthető, hogy pontosan hol is vagyunk jelen. Itt át lehet venni a szeretetdobozokat, illetve oda lehet bevinni és leadni az összegyűjtött adományokat – közölte Simon Annamária, a Magyar Református Szeretetszolgálat ágazati koordinátora. A felajánlásokat december közepéig várják. Az adományokat azt követően juttatják majd el a rászorulókhoz. (Forrás: DehÍr.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


- egy = 5

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Oldalsáv

Keresés az oldalon

Keresés

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 9:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 10:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor két órán keresztül
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - Benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: Zamat - finom falatok a konyhában (két órán keresztül)
 • 16:00: Retikül - női magazin sok csajos hírrel és kevés focival
 • 17:00: Nagy generáció - Mindenki, aki a 70-es és 80-as években formálta a zenei világot (retró műsor a legnagyobbakkal)
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Fülpiszka - Lőrincz Attila zenei műsora - kizárólag értékes magyar előadókkal, hiszen a tisztánhallás mindenkinek jár!
 • 21:00: - film és zene (filmajánló műsor)
  Hallottál egy filmről, de nem tudod eldönteni, hogy megéri-e megnézni? Tetszik egy film betétdala, de a filmet nem ismered? Akkor jó helyen jársz! Egy órában bemutatunk egy filmet és az abban hallható zenéket. Movie and Music - szombaton 17 órától a Hobby Rádióban.
 • 22:00: Coctail - Érdekes témák, érdekes emberek - magazin műsor - két órán keresztül

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2019. november 13. szerda, Szilvia napja van.
Ma van a(z) Cukorbetegek napja.
Az év 46. hete és 317. napja.
Holnap Alíz napja lesz.

1635. A magyar tudományos egyetemet, mely alapíttatását Pázmány Péter érseknek köszöné, a rektor, Dobronoky György, Nagyszombaton megnyitotta.


1725. III. Károly megerősítette a hajdúvárosok kiváltságát.


Határ Győző / 1914. nov.13. - /

Csandalák

"...bélünkben sehol irigység viperája
síkon szénaboglya hegyen barlangi bolt-
hej világ vetett ágy! nem élünk hiába
ha meg hiába éltünk - ez volt ennyi volt"

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy plusz kilenc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 300