Igazolását újíttatta, ezalatt rögtön kerékbilincset is kapott egy rokkant férfi Győrben

Beküldve ide: Egyéb | 0

Csakhogy amikor elintézte az ügyeit, meglepetten látta, hogy megbírságolták. Pedig külön megkérdezte a parkolóőrt, hogy leparkolhat-e itt, és mutatta neki, hogy az igazolványát magával viszi. Csakhogy utóbb megtudta, a mozgáskorlátozott-parkolókat a hatóság ellenőrzi, a parkolóőr a Győr-Szol megbízottja.

„Kint is voltam 11 körül, és ott várt a kerékbilincs. A szélvédőn a telefonszám, felhívtam. Húsz perc után jött egy férfi, mutattam az igazolásomat, amit vittem aztán másnap Pannonhalmára is. De ő azt mondta: nem érdekli, mert az igazolásnak a kocsiban kellett volna lenni. Hát, mondom, értse meg, nem lehetett a kocsiban, mert épp azért vittem magammal, hogy megújítsam a rokkantsági igazolást. De ő a kerékbilincset csak akkor veszi le, ha kifizetem a 11.500 forintot. Nem tudtam mást tenni, buszra nem szállhatok, az orvos megtiltotta, elég egy fékezés és bármikor elszakadhat az idegszálam. Nagy fájdalmaim vannak, az orvosnál ki is derült a múltkor, hogy nyolc-tíz év alatt csak még rosszabb lett a gerincem” – panaszolta a hetvenes férfi a Kisalföld tudósítójának. A győri közterület-felügyelet igazgatója a lap megkeresésére azt mondta, együtt érez Nagy Gyulával, de a kormányrendelet egyértelműen szabályozza a történteket, ő sem tehet semmit, nincs rá felhatalmazása. Szerinte Nagy Gyulának jelen esetben az általános parkolóhelyek egyikére kellett volna beállnia kocsijával. (Forrás: nlc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hét + = 15

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..