Ismét teljes vonalon jár a 2-es villamos

Beküldve ide: Belföldi hír | 0

Október 31-én (szombat) üzemkezdettől ismét teljes vonalon közlekedik a 2-es villamos, a 2A pedig november 2-ától (hétfő). A villamosok menetrendjéről a BKV Zrt. honlapján (www.bkv.hu) tájékozódhatnak.

A Fővám téri aluljáró építési munkálatai olyan fázisba kerültek, melyek már nem akadályozzák a villamosközlekedést. Így október 31-én (szombat) üzemkezdettől ismételten a teljes vonalon, Vágóhíd H – Jászai Mari tér között közlekedik a 2-es villamos. Munkanapokon reggel csúcsidőben pedig ismét közlekedni fog a 2A jelzésű betétjárat Boráros tér H – Jászai Mari tér között. A délutáni csúcsidőben minden villamos 2-es jelzéssel a teljes vonalon közlekedik. A 2-es villamos Fővám téri aluljárójának átépítése a 4-es Metró építésének felszíni munkálataihoz kapcsolódóan zajlott. A villamos ezért 2007 nyara óta megosztva közlekedett a Jászai Mari tértől a Havas utcáig, illetve a Czuczor utca Vágóhíd H között, a kimaradó szakaszon pedig autóbuszos pótlás volt. Az új aluljáró sokkal tágasabb és esztétikusabb, a felszínre mozgólépcsővel és lifttel is fel lehet jutni. A biztonság érdekében állandó ügyelet lesz az aluljáró területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ három = 12

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..