IT Összefogás az akadálymentes weboldalakért

Beküldve ide: Látássérültek | 0

Az Országos IT Megmérettetés Magyarország legnagyobb online IT versenye. A verseny szervezői IT Összefogás keretében a már meglévő weboldalak akadálymentesítését tűzték ki célul.

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány közreműködésével összegyűjtöttek a különböző technológiai területeken olyan javítandó dolgokat, hibákat, amelyek megoldásával javulhat a weboldalak felhasználói élménye az érintettek számára és a weboldalak szolgáltatásait az akadályozottak is akadálymentesen igénybe tudják venni.

Szuhaj Mihály átadja az elismerő oklevelet Kádár Rolandnak, a ShiwaForce képviselőjénekAz összefogás legeredményesebb résztvevőit 2019. május 31.-én ünnepi rendezvény keretében díjazták.

Az összefogáshoz csatlakozott informatikai cégek közül a ShiwaForce, a Qualisoft, a DXC Technology, a Mito, az IT Services Hungary és az Integral Vision munkáját ismerték el a szervezők.

Pulay Gellért és Szuhaj MihályA díjakat Pulay Gellért, a Human Proirity Kft. ügyvezetője és Szuhaj Mihály, az Informatika a Látássérültekért Alapítvány kuratóriumi elnöke adta át.

Az esemény mottója:

“Ha nem tehetsz nagy dolgokat, tégy apró dolgokat nagyszerű módon!” (Martin Luther King)