Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Lord (Pohl Mihály) - Lazán és könnyedén

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

JAVULT VIMMER GERGŐ MOZGÁSSÉRÜLT MŰVÉSZ ÁLLAPOTA, TOVÁBB SEGÍTENÉK A GYÓGYULÁSÁT
- 2020. augusztus 1. 6:10 - 48 megtekintés

A fehérvári Vimmer Gergely gyerekkora óta él fogyatékkal, az influenza A-vírusa következtében épült le a teste. Hosszú ideje már, hogy beszélni sem tud, táblagépen kommunikál a külvilággal, ám a „Segítsük Gergőt!” kampány segítségével a közelmúltban két hetes terápián vehetett részt solymári Borsóházban, ahol ugrásszerű javulást értek el nála, így folytatni szeretnék az ápolását.

Vimmer Gergő legfontosabb kifejező eszköze a művészet; szőtteseit már a Királykút Emlékházban és A Szabadművelődés Házában is megismerhette a közönség.

A Holl Nándor, színművész által életre hívott adománygyűjtő kampány segítségével már több mint 1 millió forintot gyűjtöttek Gergő rehabilitációs kezelésére, illetve egy új, számára kényelmesebb, egészségügyileg is az állapotának megfelelő ágy vagy matrac vásárlására.

A „Pozitív változások” című kisfilmben bemutatták, hogy a solymári Borsóház Nemzetközi Intenzív Terápiás Központban kapott fejlesztésnek köszönhetően milyen sokat fejlődött Gergő mozgása mindössze egyetlen hét alatt.

„Ezen a ponton nem szabad abbahagynunk, olyan jól reagált Gergő a kezelésekre, hogy szeretnénk tovább folytatni az ő jövőjének ápolását, az egészségének javítását, hogy minél boldogabban és teljesebben élhesse következő éveit.” – hangsúlyozta Holl Nándor, színművész, aki arra kért mindenkit, hogy csatlakozzon a kampányhoz, ha teheti adományozzon és segítse Gergőt.

A solymári Borsóház Nemzetközi Intenzív Terápiás Központban gyermekeknek és fiatal felnőtteknek segítenek átbillenni a megrekedt fejlődési szakaszokon. A napi 2-5 órás programban gyógytornász, konduktor és gyógypedagógus szakemberek dolgoznak és egyénre szabott speciális eszközöket alkalmaznak.

Dr. Cser-Palkovics András, polgármester és Deák Lajosné, önkormányzati képviselő, tanácsnok már esztendők óta figyelemmel kísérik Gergő állapotát, több más mellett például egy szövőszékkel is támogatták művészeti tevékenységét, kiállítási lehetőségeket biztosítottak számára.

Deák Lajosné a közelmúltban magánemberként felcímkézett szörpöket készített, amelyek bevételéből szintén Gergő gyógykezelését támogatta.

A támogatási lehetőségekről a https://segitsukgergot.blog.hu/ oldalon olvashat bővebben. A kampány hivatalos oldala a facebookon itt található.

(Forrás:a szekesfehervar.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


+ kettő = 10

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

 • 6:00: Jóreggelt! - reggeli információs műsor két órában.
 • 8:00: Mentők, rendőrök, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 9:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 10:00: Tízórai - Godó Gyurival
 • 12:00: Déli hírösszefoglaló -
 • 13:00: Délután - benne: interjúk, riportok, tudósítások kulturális, szociális és közéleti eseményekről.
 • 14:00: - Gery
  Pletykák a nagyvilágból, érdekességek, remek zenékkel tűzdelve. A műsor élőben zajlik, így a hallgatók hozzászólását is várják a műsor készítői!
 • 17:00: - Fodor Tomival
  Tarts velünk a "Mega slágerek világába"! Minden hétköznap 17-20 óra között jelentkezik a Dolce vita Music Show Fodor Tomival a Hobby Rádióban! Tarts Tomival és ő feldobja a délutánod!
 • 18:00: Esti hírösszefoglaló - Benne: a nap idézete, névnap köszöntő, évforduló naptár, sport.
 • 19:00: Vers, esti mese, kabaré, a nap érdekessége (riport, interjú, tudósítás), esti ka -
 • 20:00: Mentők, rendőrök, tűzoltók - a T-Rádió műsora
 • 21:00: Ráhel Klub - Madarasi Mónika műsora
 • 22:00: - Molnár Szabolcs magyar zenei műsora vendégekkel
  A Halgass Hazait című műsor hétről hétre ismert és kevésbé ismert magyar előadókat mutat be jó hangvételű, kötetlen beszélgetések formájában.

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. augusztus 13. csütörtök, Ipoly napja van.
Az év 33. hete és 226. napja.
Holnap Marcell napja lesz.

1849. A világosi fegyverletétel délután 4 órakor az Malom-csatorna és Szöllős közt ment végbe. Sokan a kétségbeesés dühében fegyvereiket eltörték, sokan magokat kivégezték. Paskevics így írt a cárnak: "Magyarország , felséged lábai előtt hever."


1954. A magyar politikai, társadalmi, kulturális és tudományos élet vezető képviselőinek értekezlete. Megállapodnak abban, hogy az eddigieknél szélesebb alapokra támaszkodó új népfrontra van szükség. Az új népfront neve: Hazafias Népfront.


Weöres Sándor: Álmodozás

Szántottam, szántottam hét tüzes sárkánnyal,
hej, végig bevetettem csupa gyöngyvirággal.
Szántottam, szántottam, szép gyémánt ekével,
hej, végig bevetettem sűrű könnyeimmel.

Száz nyíló rózsáról az erdőn álmodtam,
hej, többet nem aludtam, félig ébren voltam,
hajnalban fölkeltem, kakukkszót számoltam,
hej, visznek esküvőre kedves galambommal.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat mínusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com