Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Dolly Roll - Vakáció

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Július 1-től működik a Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv

- 2012. június 25. 7:06 - 2129 megtekintés

Az új hivatal feladata gondoskodni a megváltozott munkaképességűekről.

2012. július 1-ével egy hivatallal, a Rehabilitációs Szakigazgatási Szervvel bővül a Kormányhivatal. A tizenhetedikként csatlakozó új hivatal átveszi a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság által korábban egészségkárosodáson alapuló ellátásban részesülő ügyfelek nagy részét.
A szervezet központja Szegeden, a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság épületében lesz, ott ahol eddig is intézték a megváltozott munkaképességűek ügyeit. De ezen kívül a hódmezővásárhelyi, illetve makói Munkaügyi Kirendeltségeken illetve a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság hódmezővásárhelyi kirendeltségén is várják a munkatársak ügyfeleket.
Akik az elmúlt években rokkantsági, baleseti rokkantsági nyugdíjban, rendszeres szociális járadékban, átmeneti járadékban részesültek idén már rokkantsági vagy rehabilitációs ellátást kapnak, és amennyiben nem töltötték még be a nyugdíjkorhatárt az új hivatal ügyfélköréhez fognak tartozni. Ide fognak tartozni továbbá azon ügyfelek is, kiknek korábban a Nyugdíjbiztosító rehabilitációs járadékot állapított meg.
A hivatalhoz tartoznak majd a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal I. fokú orvosi bizottságai is, akik jelenleg a betegeket vizsgálják felül, illetve a munkaügyi központ azon ügyfelei is, akik a bizottság által megállapított megváltozott munkaképességű személyek. Vagyis az új hivatal a megváltozott munkaképességű személyek gondozásában teljeskörűen fog eljárni az egészségi állapot megállapításától a foglalkoztatási rehabilitációig. A Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv munkatársai megtalálhatóak lesznek a hódmezővásárhelyi, illetve makói Munkaügyi Kirendeltségeken illetve a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság szegedi, és hódmezővásárhelyi ügyfélszolgálatainál.

Természetesen a Kormányablakok a jövőben is várják azon ügyfeleiket kik megváltozott munkaképességűek, és ügyeiket egyszerűen, gyorsan, könnyen megközelíthető helyen, a város központjában szeretnék intézni. Adta hírül a meosz.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


* 1 = hat

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika napja van.
Az év 38. hete és 264. napja.
Holnap Máté, Mirella napja lesz.

1526. Szulejmán szultán, miután a budai vár szobrait, a Corvina könyvtár egy részét és a templomok arany és ezüst kegytárgyait hajóra rakatta, majd Pest városát felgyújttatta, elindult seregével a Duna-Tisza közén Dél felé.


1915. Fonó Albert gépészmérnök tervezetet nyújt be az Osztrák-Magyar Monarchia hadseregéhez sugárhajtású torpedó elkészítésére.


Csoóri Sándor: Szeptemberi gyónás

Sarkunkban újra szeptember hava,
csuhé-szatyrodból a nyár, mint a legutolsó darázs,
kirepül.

A meggyfa már vörös levelet ejt, ne nézz oda!
Én se nézem narancsos meztelenséged, noha nézném-
sötéthúsú szilvát harapok inkább ketté.

A szemed is szilva, az öled is szilva, ízed is az!
Gyékényen árulnálak, ha nem volnék irigy.

Dehát irigy vagyok és verseket írok vezeklésül,
birsalma-sárga szavakat ontva, erdő-fényt, erdő-
tüzet,
hogy tükrödben fésülködő őszi madár is lássa magát.

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három plusz hét = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com