Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Hírek -

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Kiemelt helyről élvezhetik a mozgássérültek az aug. 20-adikai tűzijátékot
- 2018. augusztus 16. 20:18 - 653 megtekintés

Az Olimpiai park lesz a fogyatékossággal élők és mozgáskorlátozottak találkozóhelye az augusztus 20-i tűzijáték idején a fővárosban. A szervezők a nagy tömeg és a lezárások miatt azt javasolják: mindenki időben induljon el az állami ünnep csúcspontját jelentő eseményre.

Tömeg a hidakon, a partokon, még a dunai hajókat is elfoglalták tavaly az augusztus 20-i tűzijátékra kíváncsi tömegek, mindenkinek jutott hely a szemlélődésre. A fogyatékossággal élők számára idén egy külön helyszínt kínálnak a szervezők. Övék lesz az Olimpia park és a park alatti rakpartszakaszok is. „Azok a honfitársaink, akik mozgáskorlátozottak, kerekesszékesek, ők is a helyszínen meg tudják nézni a tűzijátékot, amely augusztus 20-án, este 9 órakor kezdődik, hogyha jól tudom. Úgyhogy pont ezen a területen – nem véletlenül tartjuk itt ezt a mai sajtótájékoztatót –, tehát itt, Budapesten, az Olimpia parknál lévő rakparti rész meg lesz nyitva a fogyatékossággal élők számára” – közölte szerdai sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő. A területet este fél 8, 8 óra magasságában érdemes megközelíteni, tette hozzá a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos. A Duna-part többi része sem lesz elzárva előlük, a miniszterelnöki biztos szerint azonban az Olimpia park biztonságos és jól megközelíthető helyszín a fogyatékossággal élő emberek számára. „Ez minden évben egyfajta aggodalmat szokott kiváltani, hogy hogyan tudják a mozgássérült emberek, kerekesszékkel közlekedő emberek biztonságosan megközelíteni a tűzijáték helyszínét. És ez egy nagyon jó helyszín itt az Olimpiai parkban most” – mondta Csiszár Attila, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége irodavezetője. A kormány 2017 márciusában írt alá megállapodást a legnagyobb, fogyatékossági ügyeket felkaroló civilszervezetekkel és szövetségekkel. Ebbe azt is belefoglalták, hogy a fogyatékossággal élők méltó módon tudjanak részt venni az állami ünnepeken.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


8 - egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. május 31. vasárnap, Angéla, Petronella napja van.
Ma van a(z) Nemdohányzó világnap.
Az év 22. hete és 152. napja.
Holnap Tünde napja lesz.

1440. Erzsébet, özvegy királyné, csecsemő fia koronázása után, a bölcsőbe csomagolt koronával Győrbe vonult.


1943. Könyvnapok kezdete Budapesten. Megjelent 80 könyv, valamennyi magyar szerző műve. Köztük: Babits Mihály: Az európai irodalom története, Bartók Béla-Kodály Zoltán: Erdélyi és magyar népdalok c. könyve.


Lesznai Anna: Elviharzott május

"...Május, be jó, hogy elmúlsz!
Gyötrelmes ünneped
Öröklétszomjazó,
Száguldó pillanat.

Most tisztább lesz a menny,
Sötétebb lesz a lomb
Lassúbb a szívverés,
Az árnyas fák alatt..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


három plusz nyolc = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com