Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Nekem 90 - Zenék a 90-es évekből

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Kísérõ szolgálat a Szigeten vak embereket
- 2008. augusztus 15. 8:17 - 328 megtekintés

Fiatal szakemberek és önkéntesek kísérik a vak és gyengénlátó vendégeket az idei Sziget Fesztiválon. Az ingyenes szolgáltatás során nemcsak a tájékozódás válik könnyebbé, de jobban megérthetik egymást a látók és nem látók.

Kísérő szolgálatot szervez a Sziget Fesztiválra a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete. Az érdeklődőknek előzetesen jelezniük kell, hogy melyik napon szeretnének koncertre vagy más programokra menni. Arra az időre a civil szervezet látó munkatársai és önkéntesei vállalják, hogy segítenek a be- és kijutásban, tájékozódásban. Mivel a rendezvényre elsősorban fiatalok kíváncsiak, a kísérők is huszonévesek lesznek, így lehetőségük nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymás életét, mindennapjait – mondta a Független Hírügynökségnek Németh Orsolya, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének elnökségi tagja. Korábban más szervezetek már indítottak hasonló kezdeményezést, de az egyesület most először próbálkozik vele, mert a többieknek nagyon jók voltak a tapasztalataik. A civil szervezet azzal is elégedett lenne, ha naponta 1-2 látássérült embernek segíthetnének a Szigeten. Ez ugyanis megfelelne annak az aránynak, amit megbecsültek. A 65 ezer hazai vak és látássérült ember között ugyanis viszonylag kevés a huszonéves, és közülük sem mindenkinek van lehetősége vagy kedve a Sziget Fesztiválhoz – tette hozzá Németh Orsolya. Azért, hogy az ingyenes szolgáltatás zökkenőmentes legyen, arra kérik az érdeklődő látássérülteket, hogy telefonon jelezzék előre az igényüket, hogy melyik napon szeretnének kísérőt. Jelentkezni Illés Andrásnál lehet a 06-70/387-52-62-es mobiltelefonszámon. Hírforrás: Vakinfo.hu

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


* 1 = kilenc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 10. péntek, Amália napja van.
Az év 28. hete és 192. napja.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.

1290. IV. László halála. A király a körösszegi vár mellett, sátrában Árbócz, kit a kúnok községe megbízott, meggyilkoltatott, és a csanádi székesegyházban eltemettetett.


1946. A budapesti Győrffy István Kollégium évzáró ünnepélyén a köztársasági elnök és a kormány több tagjának jelenlétében a Kollégium vezetősége bejelenti a Népi Kollégiumokat Építő Mozgalom elindítását.


Rónay György: Nyári zenekar

"Eredben ellankad a vér, a nap
sziszegve csap le rád.
Ó, zengő sugarak! a sejtjeidben
meglapul a világ,
csattan a víz és sárgán bugyborognak
a nyári trombiták..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


kilenc szorozva hat = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com