Lángoló házból mentette ki beteg édesapját egy fiatal lány

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

A lángokban álló házból mentette ki idős, beteg édesapját a tűzoltók kiérkezése előtt egy tizenkilenc éves leány Kárpátalján. Mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A kárpátaljai volóci járásban fekvő Zúgó falucska egyik portáján éjszaka támadt tűzre a szomszédok lettek figyelmesek. A felhevült tetőelemek csattogására tucatnyian ébredtek fel, gyűltek össze a ház körül, amelynek szomszédságában egy lakássá átalakított nyári konyha égett. Egyesek a tűzoltókat értesítették, míg néhányan a családi ház lakóit verték fel álmukból – számolt be az esetről pénteken a Novij Region hírportál. A “nagyházban” aznap éjjel csak egy 19 éves leány tartózkodott, aki sikítozva rohant a lángokban álló udvari épülethez. Mint kiderült, 61 éves beteg, mozgássérült édesapja odabent alszik. Bár a szomszédok megpróbálták megakadályozni, a lány betörte az ajtót, és berontott a tüzes csapdává váló házikóba. Pár perc elteltével a hátán hozta ki idős édesapját, akit már az addigra kiérkező mentősök láttak el. Szerencsére mindketten megúszták a szörnyű kalandot. A férfi csupán könnyebb égési sérüléseket szenvedett, és az elsősegélynyújtást követően elutasította, hogy kórházba szállítsák. A kivonuló tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a lángok átterjedjenek a családi házra, a kis nyári konyha viszont porig égett. Forrás: FH

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


kettő * 8 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..