Látássérült, megváltozott munkaképességű emberek a nyílt munkaerőpiacon

Beküldve ide: Látássérültek | 0

A Fehér Bot Alapítvány által a rehabilitációs projektben 57 látássérült embert bevonásával 16 kliens kapott álláslehetőséget. A munkáltatók együttműködése révén 8 új munkáltató nyújtott és nyújt álláslehetőséget a Fehér Bot Alapítvány ügyfeleinek.

A konferencia célja az volt, hogy a résztvevők, azaz a munkáltatók és a Fehér Bot Alapítvány munkatársai beszámoljanak a projekt során szerzett tapasztalatokról, eredményekről. Több cég is megjelent a rendezvényen, egyikük kedvező tapasztalatát és egy munkavállaló pozitív véleményét is megismerhették a jelenlévők között. „A megváltozott munkaképességű személyek munkába helyezését elősegítő alternatív munkaerő-piaci szolgáltatások működésének támogatása” címmel az elemi rehabilitációban részt vett látássérült személyek foglalkozási rehabilitációját kívánja elősegíteni. A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásából, a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány és a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ közreműködésével valósul mint egy 10.500.000 Ft összeget nyert meg támogatással 2009. szeptember 1. és 2010. július 31. között. A projekt végéig és azon túl is jelentkezzenek a látássérült, megváltozott munkaképességű érdeklődők és nyitott munkáltatók az Alapítvány elérhetőségein! Hírforrás Fehér Bot Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


2 * = tíz

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..