London 2012: az MPB állásfoglalása a televíziós közvetítésekről

Beküldve ide: Paralimpia 2012 | 0

A TEGNAPI NAPON több megkeresést kapott a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) a londoni játékok magyarországi televíziós közvetítéseivel kapcsolatban. Ezért készült az alábbi közlemény, amelyben az MPB ismerteti álláspontját.

A Magyar Televízióval többször beszéltünk a paralimpia előtt, pontosan tájékoztattak minket arról, hogy mennyi beszámoló látható majd a játékokról Magyarországon. Megegyezés nem született, tudomásul vettük a tájékoztatást, hiszen nem tudunk, és nem is akarunk beleszólni a televízió műsorszerkesztőinek munkájába. Természetesen nagyon örültünk volna, ha többet szerepelhetnek a sportolóink a képernyőn, de négy évvel ezelőtt Pekingből napi 25 percet mutattak minket az éjszakai órákban, most délelőtt és este is napi 50-50 percet kaptunk, ami komoly előrelépés.
Nekünk nem feladatunk a televízió műsorstruktúrájának a bírálata, annak örülünk, hogy sportolóink eddig jól szerepelnek Londonban, és továbbra is ezzel szeretnénk foglalkozni. Bízunk abban, hogy sikerül olyan eredményeket elérnünk, melyeknek köszönhetően négy év múlva még több megjelenési lehetőségünk lesz a televízióban, és talán a két paralimpia között is többen érdeklődnek majd a mindennapjaink iránt.
Nekünk az az alapelvünk, hogy annak örülünk, ami van, az adott helyzetből igyekszünk a legtöbbet kihozni, és nem azon kesergünk, mi lehetne. Most az a célunk, hogy annyi jó eredményt érjünk el, amellyel meg lehet tölteni a teljes műsoridőt, szeretnénk fejtörést okozni a szerkesztőknek, hogyan illesszék be a sok remek hírt a rendelkezésükre álló időkeretbe.

Magyar Paralimpiai Bizottság

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


öt + = 10

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..