Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Hevesi Tamás - Szeretlek

Hallgatók száma: 5

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Magyar Szín-Játékos Szövetség
- 2009. július 23. 19:18 - 577 megtekintés

A Magyar Szín-Játékos Szövetség SZAFT (Színházat Alkotó Fiatalok Társulása) társulata csatlakozási lehetőséget kínál szakmai előélettel rendelkező, színház iránt elkötelezett fiatal felnőtteknek, akik színházi alkotómunkára és – közösségre vágynak.

A Magyar Szín-Játékos Szövetség SZAFT (Színházat Alkotó Fiatalok Társulása) társulata csatlakozási lehetőséget kínál szakmai előélettel rendelkező, színház iránt elkötelezett fiatal felnőtteknek, akik színházi alkotómunkára és – közösségre vágynak. (A társulat jelenlegi tagjai gimnáziumi drámatagozatokon, színiiskolákban, színházi stúdiókban végeztek, de nem tudtak vagy nem akartak a hivatásosok közé kerülni. Akadnak a társulati tagok között olyanok is, akik vidéki amatőr társulatokban szereztek gyakorlatot, de jelenleg a fővárosban élnek.) A csatlakozást (illetve befogadást) meghallgatás előzi meg, amelyet a SzAFT rendezői (Sereglei András, Müller Ádám), illetve zenész-táncos munkatársaink tartanak. A csatlakozásra két időpontban van lehetőség – nyári táborunk (Balatonszemes, augusztus 2-9) előtt július 27-én 18 órakor a Tűzraktérben (Budapest, VI. Hegedű u. 6) Az ekkor csatlakozókat szívesen látjuk a táborban is, ahol megkezdjük a felkészülést a 2009 végére tervezett két új bemutatónkra. – szeptember 13-án vasárnap 17 órakor a Ferencvárosi Művelődési Központban (Budapest, IX. Haller u. 27) Fiúk (férfiak), valamint hangszeren játszó lányok (nők) előnyben! Előzetes jelentkezés önéletrajzzal, fényképpel e mail-ben Nagy András Lászlónál (nal71@t-online.hu, telefon: 0620 227 3854) SZAFT (Színházat Alkotó Fiatalok Társulása) A SzAFT a Magyar Szín-Játékos Szövetség keretében működik, munkáját Nagy András László elnök felügyeli. A SzAFT élén az elnök által megbízott, korábban már többször bizonyított színjátszó-rendezők állnak. A megalakuláskor: Müller Ádám és Sereglei András. A Magyar Szín-Játékos Szövetséget (illetve jogelődjét, a Szabad Színjátszásrét Egyesületet) évek óta foglalkoztatta egy központilag (a civil szervezet által) életre hívott színházi képződmény lehetősége. Olyan színházi képződményre gondoltunk, amely lehetőséget nyújt a középiskolás korból kinőtt, társulatokhoz nem kötődő, ám színházi alkotó munkára kész fiatalok számára az alkotó munkára. 2008. őszén a Ferencváros Művelődési Házzal és a Tűzraktér Független Kulturális Központtal együttműködve, SzAFT néven a társulat megalakult. Célunk teljesült: sikerült összegyűjtenünk jónéhány, közösségre, szakmai továbbképzésre és alkotó munkára kedvet, tehetséget érző, már képzett felnőtt korú színjátszót. Az első periódusban képességfejlesztő tréningeket tartottunk, majd két előadás született: Müller: Itt nem lesz finálé (Lars von Thrier filmje nyomán) Rendezte: Müller Ádám, és Kárpáti Péter: Világvevő. Rendezte: Sereglei András.

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


2 * = tizenhat

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Login

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. január 24. péntek, Timót napja van.
Az év 04. hete és 24. napja.
Holnap Pál napja lesz.

1458. Hunyadi Mátyás, a 15 éves beszterceigróf, Pesten a Duna jegén királlyá választatik.


1670. Zrínyi Péter utasítására veje, II.Rákóczi Ferenc a felvidéki 13 vármegyévelgyűlést tartatott Zemplénben, ahol a rendekerősen kifakadtak a németek ellen.


Gábor Andor /1884.jan.24. - 1953. jan.21. /

Hull a hó

"...Ablakokon jégvirág van,
művészkedő hideg csípte
Domb lejtőjén hóból dunna,
faágakon hóból csipke.

Képzelhetsz-e ennél szebbet,
szemnek, szívnek ékesebbet?
Ékesebbet? édesebbet?
ennél békességesebbet? "

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


hat plusz öt = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 302