Mátray Attilához, a roma elnökhöz köthető a kisajátított rokkant parkoló a Csengettyű közben

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

A szalagtízesben lakók reagáltak a Vásárhely24 2018.09.04-ei cikkére: tudják, ki foglalta le magának a lépcsőház előtti mozgássérült parkolót. A portál kereste az érintettet is, aki nem kívánt reagálni.

A sztori a következő: valaki kisajátította a Csengettyű köz egyik lépcsőháza előtt található mozgássérült parkolót, arra egy gépkocsi rendszámát is ráfestve, az oda parkolni szándékozókat pedig elküldve. Ehhez azonban senkinek sincs joga. A háztömbből többen is jelezték, Mátray Attiláé, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának elnökéé, vagy közeli hozzátartozójáé a kérdéses rendszám – írja a lap. A médium megkereste levélben Mátray Attilát, hogy tisztázza a kérdést, ám ő erre nem reagált. Ehelyett a főszerkesztői privát e-mail címre annyit írt, …nem kívánok személyemet lejárató ügyeivel foglalkozni, így megkérlek, hogy a jövőben – média tekintetben – a szerkesztőség a megkeresésével mellőzni szíveskedjen!

Forrás: Promenad/ Vásárhely24

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


+ öt = 6

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..