Mozgásszervi Rehabilitáció Szakrendelés Szerencsen

Beküldve ide: Egészségügy | 0

TÁJÉKOZTATÓ ( részlet a háziorvosokhoz írt körlevélből) Szerencsen, a Szántó János ESZEI-ben ( Rendelőintézet) március vége óta működik Mozgásszervi Rehabilitáció Szakrendelés. Jelenleg heti 5 órában ( kedd 13:00-18:00 h), de a téma fontosságára való tekintettel az óraszámot fokozatosan növelni szeretnék. ÁNTSZ engedélyük heti 12 órára van, és ezzel élni szeretnénk.

www.meosz.hu/pkcf/img_c/d_egyesuletek_37_hirek_36_w_300_h_242_sorszam_1.jpg

A rehabilitációs folyamat mindig egyénre szabott és team munkában zajlik, s legfőbb szereplője maga a beteg . Szakmai irányítója a Mozgásszervi Rehabilitáció Szakrendelés szakorvosa. Intézetükbe team tagok még: gyógytornász , masszőr, fizikotherapeuta, orthoped műszerész, pszichológus, dietetikus. Szinte minden más szakorvosi terület konzultációja szükség szerint igénybe vehető, a felmerülő diagnosztikai kívánalmaknak is eleget tesznek. Munka kapcsolatot szeretnének kiépíteni a helybéli önkormányzati szociális munkással, és a Mozgáskorlátozottak Egyesületével.

Igen szoros együttműködést szeretnénk a lakóközösségekben működő alap rehabilitációs ellátó rendszerrel: háziorvos kollégákkal , nővérrel, az otthonápolási szolgálatok szakembereivel.

További információ a MEOSZ weboldalán találhatóak.

Adta hírül a meosz.hu weblap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


* kettő = 4

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..