non plus ultra – zenei találkozó

Beküldve ide: Zene | 0

A Hermina Kulturális Napok keretében rendezi zenei találkozóját VGYHE Közművelődési és Kulturális Bizottsága 2014. november 16-án, 10 órai kezdettel a Vakok Iskolája Nádor termében.

“Együtt egymásnak szerezzünk örömet a közös muzsikálással, énekléssel” – hangzik az invitálóban. A szervezők várják mindazok jelentkezését, akik szívesen lennének ennek a zenei ünnepnek résztvevői, alkotói. Jelentkezési feltételek: Szerte az országból és határainkon túlról várják azokat az együtteseket, szólistákat, kórusokat, akik szívesen osztják meg a közönséggel művészi tevékenységüket. Előadandó produkciójukat önállóan választhatják meg kb. 8-10 perces határidővel. Bármilyen zenei alkotás előadható: kórusmű, népzene, népdal, nóta, könnyűzene, opera stb. Az énekeseknél a megkötés két dal lehetséges, egy lassú és egy lendületesebb. A rendezvény célja, hogy a résztvevők közelebbről megismerjék egymást, tapasztalataikat kicserélhessék és esetleg közös fellépéseken is részt vegyenek. “A zene mindenkié, csak élni kell tudni vele, és remélem, Önök élnek ezzel a felhívással, melyben látva láttathatják önmagukat” – hangsúlyozta a kulturális bizottság elnöke. Jelentkezési határidő: 2014. november 12. Jelentkezni lehet a VGYHE irodájában e-mailen, levélben és személyesen Balog Tamás kulturális bizottsági tagnál. A jelentkezésnek tartalmaznia kell: nevet, lakcímet, az együttes vagy kórus nevét, esetleg üzemeltetőjét és az előadandó számokat. Érdeklődni telefonon, a 06-20-9770-356-os mobilszámon lehet Bereczk Istvánné KKB vezetőnél valamint a Hermina Egyesület irodájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


4 * öt =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..