November 14-én 10-től élőben jelentkezünk a LESEK-ről!

Beküldve ide: Látássérültek | 0

A Hobby Rádió élőben jelentkezik be folyamatosan a LESEK-ről az Extra Gépház című műsorával. A csapatmini stúdiójában várják az érdeklődőket ajándékokkal, zenei kérésekre is lesz lehetősége a jelenlévőknek és a hallgatóknak a nap folyamán.

Látássérültek Segédeszköz Konferenciája (LESEK.)

Sok látássérült emberrel megtörtént már, hogy tanácstalanná vált, mert nem ismerte az elérhető segédeszközök választékát, nem tudott választani a lehetséges megoldások rengetegéből, nem tudta, hol lehet beszerezni, kipróbálni azokat. Éppen ezekre a problémákra reflektálva hozta létre a Hermina Egyesület Magyarország első olyan weboldalát, amelyen a segédeszközöket fejlesztő vagy forgalmazó cégek, szervezetek egy helyen, egyszerre mutathatják be a látássérültek számára elengedhetetlen eszközöket.
A rendezvényen a beszéddel, tapintással segítő eszközöktől a látásjavító felszereléseken át az egyszerű, látássérültként jól használható mindennapi tárgyakig minden kipróbálható, ami az életminőség javulását segítheti. A széles választékot felvonultató kiállításhoz kapcsolódó konferencia előadóinak ahhoz biztosítanak lehetőséget a szervezők, hogy legújabb fejlesztéseiket, készülékeiket bővebben, egy-egy előadás keretében mutathassák be az érdeklődőknek. A rendezvényen a regisztrált látogatók nyereményjátékon vehetnek részt. Az egyedül érkező látássérülteknek önkéntes segítők nyújtanak támogatást az épületben való eligazodáshoz.

Látogassa meg a rendezvényt 2018. november 14-én 10–16 óra között a XIV. kerület Hermina út 47 szám alatt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége székházában!

Részletek a LESEK. honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


8 - hat =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..