Pénteken is folytatódik a BKV. sztrájk, tehát élő tájékoztató műsorunk is

Beküldve ide: Belföldi hír | 0

Az esti sztrájktárgyaláson is folytatódott a szakszervezetekkel történő egyeztetés. Mint ismeretes, a menedzsment átnyújtotta a BKV 15 éves üzleti modelljét bemutató dokumentációt, majd jelezte, hogy a pénteki napon rendelkezésre bocsátja a Társaság gazdálkodásának keretszámait megalapozó előzetes 2010. évi Üzleti Tervet is. A felek megállapodtak a péntek 13 órai folytatásban – tájékoztat a társaság honlapja.

Csütörtökön az érdekképviseletek a miniszterelnök közbenjárását kérték a helyzet rendezésére, illetve felszólították a menedzsmentet, hogy mutassa be a BKV 2010. évi Üzleti Tervét, illetve a 15 éves üzleti modelljét bemutató dokumentációt.

A menedzsment a mielőbbi megegyezésre törekszik, ezért – teljesítve a sztrájkbizottság kérését – átnyújtotta a Társaság 15 éves üzleti modelljét bemutató dokumentációt. Emellett azt is vállalta a vezetőség, hogy a BKV gazdálkodásának keretszámait megalapozó előzetes 2010. évi Üzleti Tervet is rendelkezésre bocsátja, amit természetesen még a BKV Zrt. Igazgatóságának a későbbiekben kell jóváhagyni.

A munkabeszüntetés és a forgalmi fennakadások tehát folytatódnak, a felek pénteken 13 órakor ülnek ismét tárgyalóasztalhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


5 * = tíz

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..