Piti politikusi bosszú: kiszúrta a mozgássérült kerekeit

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

kép

Az állásába került Antonia Piazza olasz képviselőnek egy mozgássérült férfivel folytatott vitája. Az észak-olaszországi képviselő nem elég, hogy a bunkó módjára viselkedett, még elismerni sem volt hajlandó a felelősségét. Főnökei a pártból és a cégéből is azonnal kirúgták.

Mikor már azt hinné az ember, hogy ennél lejjebb nem mehet a politikai elit, akkor mindig érkezik egy olyan képviselő, aki rácáfol az elméletekre és az emberi bunkóság új szintjét mutatja be a közönségnek. Történt ugyanis, hogy egy magát feltehetően igen nagyra tartó olasz politikus Jaguárjával (!) beállt egy mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyre az észak-olasz Lecco városában – írja a Telegraph.

Erre számos példát lehetne találni a nagyvilágban – kis hazánkban egy közismert tévés szinte sportot űz a dologból – de Antonio Piazza képviselő (a Silvio Berlusconi vezette Szabadság Népe párt tagja) tovább fejlesztette a tahóságot. A helyet ugyanis egy éppen parkolni készülő mozgássérült férfitől, Giuseppe Scuderitől vette el, aki ezt szóvá is tette a politikusnak. Piazza igencsak nyersen reagált, szó szót követett, aminek az lett a vége, hogy Scuderi rendőrt hívott.

Az egyenruhások – némileg meglepő módon – Scuderinek adtak igazat. A képviselőt 80 euró (23 ezer forint) helyszíni bírságra ítélték és felszólították, hogy hagyja el a helyet. Bár ezután mindenki azt hitte, hogy vége az incidensnek, Piazza fél órával később visszalopakodott és késével kiszúrta Scuderi autójának mind a négy kerekét. Szerencsére a ?bátor hőstettet? a biztonsági kamerák is rögzítették.

Az eset óriási botrányt kavart, ami végül Piazza állásába került, nemcsak a pártból, de építészeti cégétől is kirúgták. A politikus egyébként azzal érvelt, hogy más emberek sokkal rosszabb dolgokat tesznek, mint ő, azt a parkolóhelyet pedig már évek óta használja. Piazza még azt is felajánlotta Scuderinek, hogy kifizeti az új gumikat, főnökeit azonban ez sem hatotta meg.

Forrás a Bors

Adta hírül a borsodonline.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


- 4 = három

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..