Ráripakodtak a mozgássérült nőre, mert a mozgássérült helyen parkolt

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

Dühös üzenetet talált az autóján, mikor kijött az áruházból. Egy angol nő vásárolni indult Canvey Islanden. A bevásárlóközpont egyik mozgássérült-parkolóhelyén hagyta az autóját, ahogy szokta, tekintve, hogy mozgássérült: ízületi gyulladásai és tüdőbetegsége miatt váltotta ki a mozgássérült-igazolványt.

Amikor kijött az áruházból, üzenetet talált az autó szélvédőjén. „Sajnálom, ha kissé egyszerű vagy – próbálok nagyon érthetően fogalmazni –, de ez mozgássérült-parkoló. Nem az érzéketlen idiótáknak van, akik valaki más igazolványát használják, mert képtelenek a törvényeket betartva parkolni. Szép napot!” – állt a nyomtatott üzenetben. A szöveg mellé kézírással még odaírták: „te lusta disznó”. Az üzenetről készített fotót a nő lánya osztotta meg azzal, hogy szeretné megtalálni a feladót, de az egyelőre nem jelentkezett. Az áruházlánc szóvivője viszont sajnálja, hogy éppen náluk történt ilyesmi. (Forrás: Nlcafé / Metro)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


* 8 = nyolc

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..