Rengetegen támadják a fogyatékkal élő fiút és egészséges szerelmét a neten

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

A 26 éves Shane Burcaw születésétől fogva kerekesszékkel közlekedik. A gerinc eredetű izomsorvadásban szenvedő fiatalember életéről dokumentumfilm is készült.

Többek között a nála négy évvel fiatalabb Hannah Aylwardt is látta ezt a filmet, ami akkora hatással volt rá, hogy rögtön beleszeretett. A lány akcióba lépett, és pár héttel később már egy párt alkottak. Kapcsolatuk azóta igencsak rózsásan alakul, és már saját YouTube-csatornával is rendelkeznek, melynek címe Squirmy and Grubs (Izgő-mozgó és Lárva). A csatorna célja, hogy levegyék a fogyatékkal élőkre ragasztott sztereotipikus bélyegeket, és bemutassák az embereknek, hogyan élhet együtt egy egészséges és egy sérült ember. Követőbázisuk azóta már meghaladja a 120 ezer főt, és Instagramon is nagyon népszerűek. A legtöbben nagyon szeretik őket, és túlnyomóan pozitív visszajelzéseket kapnak, de azért akadnak kritikusaik is szép számmal. Sokan nagyon nehezen fogadják el őket szerelmespárnak, mert el sem tudják képzelni, hogy egy egészséges és egy sérült ember hogyan képes egymás iránt romantikus érzelmeket táplálni. A nyilvánosság előtt is sokat mutatkoznak, ahol legtöbbször azt hiszik róluk, hogy testvéreknek, vagy pedig azt, hogy Hannah Shane gondozója. Amikor nyilvánosan csókolóznak, a legtöbb ember nagyon meglepődik és nem érti a dolgot. „Ha Hannah és én nyilvános helyen vagyunk, az idegenek folyton azt feltételezik, hogy testvérek vagyunk, vagy, hogy ő egy fizetett gondozó, esetleg, ami még rosszabb, hogy az anyám” – mesélte Shane. Volt, aki egyenesen „abnormálisnak és gusztustalannak” nevezte kapcsolatukat, ez azonban nem tartja vissza őket attól, hogy megosszák a világgal boldogságukat és talán sikerül sokaknak leckét adni szeretetből és elfogadásból egyaránt. Azt sem titkolják, hogy szeretnének gyermeket, ugyanis Shane képes szexuális életre, tehát a gyermek utáni vágy nagyon is valóságos opció számukra.

 

Forrás: noizz.hu /TheSun

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


* 5 = negyven

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..