Az oldal akadálymentesített
Hobby rádió – a Hang-adó

Rádió hallgatása

Az adatkezelési tájékoztató elolvastam és nyilatkozom arról, hogy annak megfelelő jogosultsággal (Ha nem jelenik meg a lejátszó, frissítse a képernyőolvasóval a képernyőt - JAWS+ESC)

Lejátszás

Rádió hallgatása
Hallgatás Media Player-el

Rádiónk a T-home támogatásával a Web-rádió (pdf) alkalmazásával is hallható.


Ez hallható a rádióban:
Nekem 90 - Zenék a 90-es évekből

Hallgatók száma: 4

Híreink a JAWS képenyrőolvasóhoz készített Kutatási modul segítségével is olvashatóak!

Sátras előszűrést tartanak a Sürgősségi Klinikán Debrecenben
- 2020. április 30. 20:02 - 48 megtekintés

A Debreceni Egyetem Sürgősségi Klinikájánál katonai sátorban végzik az érkező betegek előszűrését. A koronavírus-gyanús pácienseket a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházba szállítják.

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinikánál felállított katonai sátorban minden érkező beteget kikérdeznek és testhőmérsékletet mérnek. Az úgynevezett pre-triázst szakorvosi felügyelet mellett hatodéves orvostanhallgatók végzik. Azt a beteget, akinél az előszűrés alkalmával felmerül a koronavírus-fertőzés gyanúja, a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Sürgősségi Osztályán vizsgálják tovább, s ilyenkor a beteget a Sürgősségi Klinikáról speciális mentőegységgel szállítják a kórházba.

A Sürgősségi Klinikán a koronavírus-fertőzés tüneteit nem mutató betegeket fogadják, most már az egész megyéből. Az eddig a debreceni betegeket ellátó intézményben az elmúlt hetekben háromszorosra nőtt a sürgősségi ellátásra jelentkező betegek forgalma. A zsúfoltság elkerülése és a fertőzés megelőzése érdekében helyezték át az előszűrést a Klinika épületéből, a sátorba.

A sátrat a Sürgősségi Klinika hátsó mentőbejárójánál állították fel, és csak ezen keresztül, a pre-triázs után léphetnek be a nem koronavírus-gyanús betegek az intézménybe. A betegek tájékozódását a Klinikai Központ területén útba igazító táblák segítik.

(Forrás: Dehir.hu)

A rádiót önkéntes formában, nonprofit módon üzemeltetjük. Azonban a működtetés költségeit már nem tudjuk kitermelni saját pénzből (szerverek üzemeltetése, karbantartása). Amennyiben lehetősége van, kérjük támogassa a Hobby Rádió éves 120000 Ft-os működési díját!
Net-média Alapítvány (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000
Utalás közleménye: támogatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*


8 - = négy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Reklám

Jooble

Keresés az oldalon

Facebook oldalunk

Mai műsor

Bejelentkezés

Regisztráció| Elfelejtette jelszavát?

Mai napi információk

Ma 2020. július 10. péntek, Amália napja van.
Az év 28. hete és 192. napja.
Holnap Nóra, Lili napja lesz.

1290. IV. László halála. A király a körösszegi vár mellett, sátrában Árbócz, kit a kúnok községe megbízott, meggyilkoltatott, és a csanádi székesegyházban eltemettetett.


1946. A budapesti Győrffy István Kollégium évzáró ünnepélyén a köztársasági elnök és a kormány több tagjának jelenlétében a Kollégium vezetősége bejelenti a Népi Kollégiumokat Építő Mozgalom elindítását.


Rónay György: Nyári zenekar

"Eredben ellankad a vér, a nap
sziszegve csap le rád.
Ó, zengő sugarak! a sejtjeidben
meglapul a világ,
csattan a víz és sárgán bugyborognak
a nyári trombiták..."

BKK Információk

Hírlevél

Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.


négy szorozva egy = (Írja be számmal a művelet eredményét!)


Feliratkoztak: 304
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com