Sokmilliárdos csalással gyanúsított családot keres a rendőrség

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

A Megváltozott Munkaképességűek Szakszervezete végezte az országban a hamis márkajelzésű ruhákról a jelzés eltávolítását.

Ám az elnök és családja ahelyett, hogy az öltözékeket a rászorulóknak adta volna, jó áron elpasszolta azokat, illetve lenyúlta az államtól a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáért járó támogatást is. Összesen mintegy 31 milliárd forintot. Eltűnt a milliárdos sikkasztással gyanúsított Iszkra család. Négy tagját rendőrséggel keresteti a Pápai Városi Bíróság. A hamis márkajelzésű ruhák márkátlanítását végző, Bakonycsernyén és Pápán is telephelyet működtető famíliából ugyanis senki nem vette át a vádiratot, kétszeri próbálkozás után sem. A lakóhelyük szerinti budapesti II. kerületi rendőrkapitányságnak kedden írtak levelet, amit szerdán, vagy csütörtökön adnak postára. Ha a rendőrség sem találja őket, akkor a bíróság elfogató parancsot ad ki ellenük, ha kell, nemzetközi szinten is. A Megváltozott Munkaképességűek Szakszervezete végezte az országban a hamis márkajelzésű ruhákról a jelzés eltávolítását. Az elnök Iszkra Ferencné férjével és két családtagjával feltehetően a márkátlanítás után a ruhákat nem rászorulóknak juttatta, hanem eladta. Szakértők számításai szerint 26 milliárd forintot keresnek rajtuk ezért. Öt és félmilliárdot megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáért vettek fel az államtól, de a dolgozókat nem fizették ki belőle. Forrás: index.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


1 + = öt

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..