SZÁZSZORSZÉP FESZTIVÁL

Beküldve ide: Mozgássérült | 0

A Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány, valamint a Magyar Művelődési Társaság hagyományaink folytatásaként 2012. augusztus 25-én megrendezi a SZÁZSZORSZÉP FESZTIVÁLT!

A Fogyatékossággal Élő Amatőr Előadók XI. Országos Kulturális Fesztiválját Tatabányán, a Jászai Mari Színház Népházban. (Népház u. 5.)

Fesztivál célja: a színpadi- irodalmi bemutatkozás és szereplés biztosítása mellett a művészi, lelki, szellemi fejlődés segítése. Szeretettel várjuk a mozgás, látás, hallás, és értelmileg sérült előadókat, korhatár nélkül, fesztiváljainkon még be nem mutatott igényes műsorszámokkal.
Jelentkezni az alábbi kategóriákban lehet:

– vers, próza, kisjelenet (egyéni és csoportos)
– ének – zene (egyéni és csoportos)
– egyéb (bűvész, tánc, paródia, stb.)

A szabadon választott előadások műsorideje: egyéni szereplés esetén 5, csoportos előadás esetén 8-10 perc.

Jelentkezéskor a szervezők kérik feltüntetni a következő adatokat: név, életkor, a fogyatékosság jellege, lakcím, telefon, e-mail, műsorszám megnevezése, címe, szereplők száma, technikai igény. Jelentkezési lap az alapítványunk honlapjáról letölthető!

Irodalmi pályázat: szabad témaválasztás, 3 vers, vagy 1 vers és 1 novella (1-4 oldal) beküldését várjuk. A pályaműveket kérjük „jeligével” ellátni, zárt kis borítékba az alkotó jeligéjét, nevét, életkorát, fogyatékosságát, címét az alapítványhoz eljuttatni.

A pályázatok beküldése és a Fesztiválra a jelentkezési határidő: 2012. augusztus 10.

Elérhetőségük: 2800 Tatabánya, Kodály tér 2/a. Levél cím: 2800 Tatabánya Pf.: 1429., Tel: 34/316-775, 70/943-4378, e-mail: kemteglap@gmail.com adamecz.laszlo@gmail.com, www.leleksegito.hu

Megrendezés dátuma: 2012 augusztus 25.
Jelentkezés: kemteglap@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2012 augusztus 10.
Bővebb információ: www.leleksegito.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


- 6 = egy

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..